Rămâi conectat

Ştirea zilei

Ce pedeapsă a primit un tânăr din Alba care a convins o minoră de 14 ani să facă sex cu el: Bărbatul și-a recunoscut fapta

Ziarul Unirea

Publicat

în

Ce pedeapsă a primit un tânăr din Alba care a convins o minoră de 14 ani să facă sex cu el: Bărbatul și-a recunoscut fapta

Un tânăr de 22 din Alba a fost condamnat de magistrații Judecătoriei Câmpeni la pedeapsa de 1 an și 6 luni închisoare, cu suspendare, pentru săvârşirea infracţiunii de „actul sexual cu un minor”.

Prin actul de sesizare s-a reţinut în esenţă că inculpatul în primăvara anului 2020 a cunoscut-o pe persoana vătămată minoră, din relațiile obținute de la diverse persoane cunoscând că aceasta are vârsta de 14 ani.

Inculpatul, cu aproximativ o săptămână înainte de data de 14.06.2020 a inițiat și întreținut o serie de conversații prin aplicațiile instagram și messenger cu persoana vătămată.

La data de 14.06.2020 după o conversație prin intermediul aplicației instagram cu persoana vătămată minoră, inculpatul, aflând că este singură acasă, s-a deplasat la domiciliul acesteia, unde a ajuns în jurul orei 12,00. Cu toate că cunoştea că aceasta era în vârstă de 14 ani i-a propus acesteia să întreţină un raport sexual. Persoana vătămată a acceptat, aceştia întreţinând un raport sexual. Persoana vătămată susţine că actul sexual normal pe care 1-a avut cu inculpatul a fost consimţit de comun acord cu acesta, fără nici o constrângere.

Potrivit declaraţiei de recunoaştere a vinovăţiei, probelor administrate în cursul urmăririi penale s-a ajuns la un acord între procuror si inculpat cu privire la stabilirea pedepsei şi modalitatea de executare, respectiv: ,,Condamnarea inculpatului la pedeapsa închisorii – 1 an și 6 luni închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de ,,actul sexual cu un minor”, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 220 alin. 1 din Codul Penal.

Sentința nu este definitivă, putând fi atacată cu drept de apel, în termen de 10 zile de la comunicarea hotărârii, pentru procuror, inculpat şi persoana vătămată.

 

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

LOCURI de MUNCĂ în județul Alba, la data de 19 MARTIE : 455 posturi sunt disponibile în Alba Iulia, Aiud, Câmpeni, Ocna Mureș, Sebeș și Teiuș

Ziarul Unirea

Publicat

în

LOCURI de MUNCĂ în județul Alba, la data de 19 MARTIE : 455 posturi sunt disponibile în Alba Iulia, Aiud, Câmpeni, Ocna Mureș, Sebeș și Teiuș Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă pot viziona ofertele accesând www.anofm.ro, selectați AJOFM Alba, secțiunea Persoane fizice – Locuri de muncă vacante sau se pot prezenta la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea