Rămâi conectat

Ştirea Ta

Ce îmbrăcăm iarna asta ca să fim în tendinţe?

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Moda iarna 2011 / 2012, rochiile maxi

    Această tendinţă a prins contur înca din primavara lui 2011. Acum, în acest sezon a devenit deja un „must have”. În această toamnă podiumurile de modă au prezentat o mulţime de variante pentru rochiile maxi (rochii lungi şi vaporoase) semn că publicul a răspuns foarte bine la acest trend.
Deşi sezonul rece bate la uşă rochiile maxi, vaporoase sau transparente sunt o alegere foarte bună, pentru că pot fi combinate atât cu topuri din materiale călduroase fie cu paltoane. Fiind o fustă lungă până în pământ se poate purta extrem de uşor pe dedesupt dresuri groase, deci problema cu frigul este rezolvată.
Stilul în care poate fi combinată acest tip de fustă nu are limită, puteţi încerca ceva fermecător, în stilul grunge, îmbrăcând o blană sau un sacou din blană. Puteţi încerca un contrast al eleganţei purtând un hanorac supradimensionat sau un pulover supradimensionat tricotat.
lModele de paltoane în vogă. Care e preferatul tău?
Pentru că totuşi nu putem renunţa la palton în sezonul rece, acest obiect vestimentar trebuie să stea la loc de cinste alături de botine, pulovere tricotate şi şaluri „animal print”.
Iată patru modele deosebite pe care vedetele le adoră
1.Pentru femeile mai conservatoare, dar stilate, paltonul cu croi clasic este cel mai potrivit. Poate fi un superb model alb vanilat, cu revere ascuţite, cordon şi detalii metalice aurii. El poate fi combinat cu ciorapi cu model, rochie midi, şal, pantofi şi geantă portocalie.
2. Pentru o apariţie şic, paltonul minimalist, cu nasturi mari, dispuşi în două rânduri, i se potriveşte de minune. Alege o nuanţă de roşu vibrant cu eşarfă „animal print”, cizme de piele întoarsă maro şi geantă „ton sur ton” toate pentru o ţinută frumoasă, de urmat.
3. Fii preţioasă cu un palton conic, înnobilat cu guler şi manşete de blăniţă pufoasă! Mizează pe un model elegant, cu croi rotunjit şi blaniţă gri, pe care să le mixezi cu botine platformă.
4. Paltonul cu mâneci fluture este cel de-al patrulea model ce te face trendy. Poartă un palton camel cu detalii negre, cordon şi nasturi metalici, plus leggings de piele şi botine negre, un look bun garantat!
lCe culori se poartă în acest sezon
În sezonul toamnă-iarnă 2011-2012 se poartă culori pastelate: alege nuanţe de lavandă, roz, galben pai, auriu şters, piersică sau culoarea pepenelui galben. Mergi pe combinaţii delicate de culori pentru un aspect cât mai feminin.
lDetalii şi accesorii în culori puternice
Dacă ţi se pare prea plictisitoare o ţinută în culori pastelate, o poţi înveseli cu accesorii sau detalii vestimentare în culori puternice. Optează pentru o eşarfă, căciulă sau pălărie, geantă, curea sau pantofi cu culori tari, ori poartă o piesă de vestimentaţie care să fie punctul de interes şi în funcţie de care să îţi completezi ţinuta. Mai este la modă galbenul – culoarea lămâii -, aşa că păstrează bluzele sau pantalonii de vară care au această culoare. Se mai poartă portocaliu şi magenta, numai că nu într-o ţinută întreagă, ci obligatoriu pe post de culoare de accent.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

VIDEO ȘTIREA TA: Groapă de gunoi improvizată în Alba Iulia: Mormane de deșeuri pe marginea drumului, în apropierea unor cămine studențești

Ziarul Unirea

Publicat

în

Groapă de gunoi improvizată în Alba Iulia: Mormane de deșeuri pe marginea drumului, în apropierea unor cămine studențești Deșeuri menajere și alimentare, resturi din construcții, bucăți de mobilier sau saci cu alte gunoaie, dar mai ales o imagine dezolantă! Asta se vede și se simte pe strada Pinului din municipiului Alba Iulia, mai precis în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea