Rămâi conectat

Ştirea zilei

Ce este noul formular de localizare a pasagerului (PLF): Cine trebuie să îl completeze şi de când

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ce este noul formular de localizare a pasagerului (PLF): Cine trebuie să îl completeze şi de când

Raed Arafat, șeful DSU, a anunţat, în cursul zilei de duminică, faptul că România va introduce, din 20 decembrie, formularul de localizare a pasagerului (PLF), implementat deja în alte ţări.

Având în vedere numărul mare de români aşteptaţi să revină în ţară în perioada sărbătorilor de iarnă, pentru protejarea populaţiei şi facilitarea liberei circulaţii, în contextul apariţiei şi extinderii noii tulpini Omicron, a fost analizată utilizarea, începând cu data de 20 decembrie, la intrare în România a formularului de localizare a pasagerului.

CITEȘTE ȘI: Noi MĂSURI în contextul tulpinii Omicron: Formularul de localizare a pasagerului, CARANTINĂ pentru nevaccinați și test PCR pentru cei care vin din afara UE

La nivel guvernamental, se va elabora în acest sens o strategie de comunicare pentru folosirea tuturor vectorilor de informare şi o cale nouă de legătură, între ţară şi românii din diaspora.

Arafat a declarat că formularul de localizare al pasagerului (PLF) este implementat în multe ţări, în aeroporturi, şi pe care pasagerul îl completează înainte şi îl prezintă la graniţă.

„Acest formular, după discuţiile care au avut loc astăzi, urmează să fie implementat din 20 decembrie. Cei care acum călătoresc în alte ţări europene deja ştiu că acest formular există, aşa că România va introduce şi acest tip de formular”, a explicat el.

Sursa: adevarul.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD

Ziarul Unirea

Publicat

în

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD Un accident rutier grav a avut loc joi, în jurul orei 13.00, pe autostrada A1, la km 230, zona Veștem, pe sensul Sebeș – Valcea, cu 4 autovehicule implicate. Traficul este blocat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea