Rămâi conectat

Ştirea zilei

Ce destinații de vacanță au ales albaiulienii în acest an, de sărbători. De la all inclusive în Egipt, la pensiunile din Apuseni

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Preferințele albaiulienilor au rămas și în acest an variate, în ceea ce privește destinațiile de vacanță favorite, în ciuda unor sărbători aflate în mijlocul unei pandemii globale.

Astfel, printre alegerile preferate de către românii care doresc să își petreacă Crăciunul și Revelionul într-un loc mai special decât în siguranța propriilor case, se numără destinații exotice precum Maldive, Republica Dominicană, Zanzibar și Egipt. Potrivit informațiilor puse la dispoziție de către agenția de turism Eximtur, cererile pentru vacanțe exotice au crescut în acest an, față de cel precedent, în ciuda pandemiei de coronavirus.

Citește și: MESAJE de CRACIUN. Urări de Crăciun. Felicitări de Crăciun. SMS de Crăciun

Pentru un sejur de 7 zile în Egipt, de exemplu, două persoane trebuie să scoată din buzunar suma de 1000 de euro. Acest preț vine și cu un pachet de beneficii totuși, cum ar fi bilet de avion, transfer de la aeroport la hotel și un regim all inclusive.

Destinațiile autohtone nu au fost nici ele neglijate în acest an. Conform reprezentanților agenției Colibri Tour, Valea Sebeșului, în special Luncile Prigoanei și Poarta Raiului, sunt primele în acest top.

Apusenii nu au fost nici ei uitați de către petrecăreți, aceștia fiind cea de-a doua opțiune preferată, urmați apoi de stațiunea balneoclimaterică Felix.

Astfel, opțiunile doritorilor de relaxare din Alba Iulia au rămas la fel de variate, în ciuda acestei pandemii globale și a restricțiilor de călătorit.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Femeie-samsar de mașini, trimisă în judecată pentru evaziune fiscală. De ce a fost retrimis dosarul la procuror?

Unirea Ziarul

Publicat

în

Femeie-samsar de mașini, trimisă în judecată pentru evaziune fiscală. De ce a fost retrimis dosarul la procuror? Tribunalul Alba a remis procurorilor un dosar penal deschis pe numele unei femei din Sebeș, care a fost trimisă în judecată pentru evaziune fiscală. Femeia era samsar de mașini și este acuzată că a produs un prejudiciu la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea