// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Ce buget a avut Sebeșul în 2016, municipiu în care se află cei mai mulți investitori din Alba, iar șomajul e aproape zero

sebes-panoramicSebeșul are șomajul aproape zero, fiind municipiul din Alba unde se află cei mai mulți investitori străini și autohtoni, iar problema nu este lipsa locurilor de muncă, ci lipsa forței de muncă.

În 2016, municipiul Sebeș a avut un buget de peste 14,5 milioane de euro, mai exact 65.297.260 de lei (din care 9.221.390 de lei excedent al anului 2015 și anii precedenți).

Banii au fost cheltuiți pentru investiții în spital, unități de învățământ, asistență socială, acțiuni culturale, servicii de dezvoltare publică și fiind realizate și alte investiții necesare pentru comunitate.

Citește și Primarul Sebeșului – orașul din România cu șomaj zero și buget excedentar – într-un interviu publicat de „Evenimentul zilei”: „ Investiţiile străine sunt extrem de importante şi au constituit fundamentul acestei dezvoltări fără precedent (…) de exemplu Holzindustrie Schweighofer a generat peste 700 de locuri de muncă la Sebeş, iar cifra lor de afaceri a fost, anul trecut, de peste 500 de milioane de Euro…”

Totodată, luni, la ora 16.00, se convoacă Consiliul Local al Municipiului Sebeş, judeţul Alba, în şedinţă publică extraordinară, în sala de şedinţe „Radu Stanca” a Primăriei Municipiului Sebeş (camera 17), cu următoarea ordine de zi:

 1. Proiect de hotărâre privind acoperirea definitivă a deficitului secţiunii de dezvoltare pe anul 2016.
 2. Proiect de hotărâre privind aprobarea modificării Regulamentului de Organizare şi Funcţionare al aparatului de specialitate al Primarului Municipiului Sebeş.

Iniţiatorul proiectelor este Primarul Municipiului Sebeş, domnul Dorin Nistor.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

4 Răspunsuri la Ce buget a avut Sebeșul în 2016, municipiu în care se află cei mai mulți investitori din Alba, iar șomajul e aproape zero

 1. Titirca inima rea 07.01.2017 la 18:36

  Acum sa calculam si indicele de poluare si procentajul persoanelor bolnave de cancer din Sebes si zonele invecinate si sa le comparam cu zonele unde nu exista companii extrem de poluante ca si Holzindustrie. N’est ce pas mes amis?

 2. Kornelya Viktorya Kontelmannus 07.01.2017 la 20:47

  Dar cita poluare are Sebesul de peste 10 ani cu poluanti kancerigeni: Praf de lemn, formaldehida, gaze toxice si altele.
  Dac cati mor de cancer in Sebes si in Alba Iulia. Dar cati se imbolnavesc de pneumonii si de IACRS. Chiar trebuie iesit in strada si urlat. Neaparat, dupa sarbatori sa facem ceva . Ca ne omoara cu zile poluarea asta imputita si insuportabila !

 3. Crtcl 07.01.2017 la 21:18

  Șomaj =0,iar Asistați sociali =1.000.000 EURO PE AN !. Asta nu mai spune primăria Sebeș. Câte lucruri se pot face cu atâția bani!Dar votanții se cumpără cu bani, nu e așa domnule Bogdan?

 4. Rafayel Raymond Bancila 09.01.2017 la 12:08

  STOPATI POLUAREA DIN SEBES !

  OPRITI IMBOLNAVIRILE DE KANCER IN SEBES !

  MOBILIZARE GENERALA IN SEBES !

  REINCEP MITINGURILE IMPOTRIVA MINISTERULUI MEDIULUI CARE NE LASA PRADA POLUATORILOR !