Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Ce-am găsit al meu să fie: Cum a fost prinsă o femeie din Alba în timp ce lua bani dintr-un portmoneu care nu-i aparținea

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ce-am găsit al meu să fie: Cum a fost prinsă o femeie din Alba în timp ce lua bani dintr-un portmoneu care nu-i aparținea

O femeie din Alba a fost condamnată la o lună de închisoare, cu amănarea aplicării pedepsei, pentru săvârșirea infracțiunii de însuşirea bunului găsit sau ajuns din eroare la făptuitor.

Sentința Judecătoriei Alba Iulia a fost pronunțată în data de 13 septembrie, iar motivarea fost făcută publică pe portalul just.ro.

La data de 11.10.2021, în timp ce se afla pe o stradă din Alba Iulia, inculpata a luat suma de 1.500 lei din portmoneul care fusese pierdut de către persoana vătămată, cu toate că aceasta cunoştea că nu îi aparţine întrucât l-a găsit pe jos în timp ce făcea curăţenie în zonă.

Acestea aspecte reies din coroborarea declaraţiei date de către inculpată în cursul urmăririi penale cu imaginile video surprinse de camerele de supraveghere montate pe exteriorul unui after school. În urma vizionării imaginilor video a rezultat faptul că în data de 11.10.2021, ora 09:01, în timp ce persoana vătămată a coborât din autoturismul personal, portmoneul acesteia a căzut pe jos, iar două minute mai târziu este observată o persoană de sex feminin, identificată ca fiind inculpata, care a luat de pe jos portmoneul şi l-a introdus în buzunarul stând al gecii sale.

Decizia poate fi atacată cu drept de apel în termen de 10 zile de la comunicare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Îndrăgita cântăreață Feli Donose, originară din Sebeș, întâlnire emoționantă cu fostul învățător, după 27 de ani: ”El e figura mea paternă caldă și plină de iubire”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Îndrăgita cântăreață Feli Donose, originară din Sebeș, întâlnire emoționantă cu fostul învățător, după 27 de ani: ”El e figura mea paternă caldă și plină de iubire” Feli Donose, cunoscuta cântăreață originară din Sebeș, județul Alba, în vârstă de 37 de ani, a postat în urmă cu câteva zile un video emoționant, din timpul unei vizite […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea