Rămâi conectat

Ştirea zilei

Cazul CRIMEI de la Blaj: Femeia de 33 de ani suspectată că și-a UCIS iubitul, ARESTATĂ PREVENTIV. Cum s-ar fi petrecut tragedia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Cazul CRIMEI de la Blaj: Femeia de 33 de ani suspectată că și-a UCIS iubitul, ARESTATĂ PREVENTIV. Cum s-ar fi petrecut tragedia

Procurorul criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba a dispus, la data de 14.09.2021, punerea în mișcare a acțiunii penale faţă de o inculpată în vârstă de 33 de ani, pentru săvârşirea infracţiunii de omor.

În fapt, s-a reţinut că, în data de 14.09.2021, în jurul orelor 06,30, în timp ce se aflau în locuinţa inculpatei din municipiul Blaj, jud. Alba, pe fondul unor discuţii în contradictoriu, inculpata i-a aplicat victimei, fostul său concubin, în vârstă de 24 de ani, mai multe lovituri cu un par din lemn şi alte obiecte contondente, în zona capului şi a corpului, cauzându-i acesteia leziuni traumatice incompatibile cu viaţa. În urma leziunilor suferite, victima a decedat în timpul transportului cu ambulanţa spre Spitalul Municipal Blaj.

CITEȘTE ȘI: CRIMĂ ORIBILĂ la Blaj: Un tânăr de 24 de ani, UCIS cu brutalitate. Concubina sa a fost reținută

La data de 14.09.2021, procurorul a dispus luarea măsurii preventive a reţinerii faţă de inculpată pe o durată de 24 de ore şi a formulat propunere de luare a măsurii preventive a arestării. La data de 15.09.2021, judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Alba a dispus arestarea preventivă a inculpatei pe o perioadă de 30 de zile.

Investigaţiile au fost efectuate cu sprijinul lucrătorilor de poliție din cadrul I.P.J. Alba – Serviciul Investigaţii Criminale şi Serviciul Criminalistic, Poliţia Municipiului Blaj.

Facem precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal, reglementată de Codul de procedură penală, necesară în vederea propunerii unor măsuri preventive, activitate care nu poate, sub nici o formă, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Avram Iancu, românul care a traversat canalul Bristol, a navigat 87 km pe Mureș, între Alba Iulia și Șoimuș

Ioana Neag

Publicat

în

Avram Iancu, românul care a traversat canalul Bristol, a navigat 87 km pe Mureș, între Alba Iulia și Șoimuș Bibliotecarul hunedorean Avram Iancu, a navigat 87 de km pe Mureș, între Alba Iulia și Șoimuș, la invitația lectorului universitar Horea Nascu. ”Crăișorul apelor”, așa cum a fost numit în urma performanțelor sale, Avram Iancu s-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea