Rămâi conectat

Actualitate

Caz inedit la Alba! Autoturism raportat ca fiind furat, identificat în trafic de poliţiştii din Sebeş

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Poliţiştii din Sebeş au identificat, în trafic, un autoturism reclamat ca furat. Şoferul acestuia era, de fapt, proprietarul de drept al autoturismului, care, folosindu-se de cheia de rezervă a autoturismului, a sustras autoturismul pe care, un amic, căruia i-l lăsase în custodie, îl vânduse unui cetăţean din judeţul Alba.

 

Potrivit IPJ Alba, “miercuri 9 decembrie, o patrulă mixtă, formată din poliţist de siguranţă publică din cadrul Poliţiei Municipiului Sebeş şi jandarmi, au oprit pentru control un autoturism condus de M.O.V., de 29 de ani, din Sebeş.

 

Cu ocazia verificărilor efectuate cu privire la autoturism, poliţiştii au constatat că acesta figura ca furat în data de 7 decembrie a.c., din Alba Iulia.

 

Poliţiştii din Sebeş au luat legătura cu colegii lor de la investigaţii criminale din Alba Iulia care l-au preluat pe bărbatul aflat la volanul autoturismului, pentru continuarea cercetărilor.

 

În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii au stabilit că tânărul este proprietarul de drept al autoturismului. Acesta îl încredinţase unui amic care l-a vândut unui tânăr din Crăciunelul de Jos, judeţul Alba şi care la rândul său l-a scos la vânzare, pe un site specializat, pe internet.

 

Proprietarul autoturismului a văzut anunţul şi şi-a dat întâlnire cu tânărul din Crăciunel însă nu s-a prezentat la întâlnire şi a aşteptat ca acesta să parcheze autoturismul, iar în timpul cât acesta a fost în vizită la un prieten, folosind cheia de rezervă, a sustras autoturismul.

 

Cercetările sunt continuate de poliţişti, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs acest eveniment.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Hărțuirea unei ziariste de către PNL, semnalată în Raportul Departamentului de Stat al SUA privind situația drepturilor omului în România

Bogdan Ilea

Publicat

în

Hărțuirea unei ziariste de către PNL, semnalată în Raportul Departamentului de Stat al SUA privind situația drepturilor omului în România Duminică noaptea, Departamentul de Stat al Statelor Unite, a publicat un raport privind situația drepturilor omului în România. „Ministerul de Externe” al SUA” a discutat despre relația dintre partidele de guvernământ din România și hărțuirea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea