Rămâi conectat

Curier Județean

Câți fermieri din Alba au fost autorizați la plata în avans, de către APIA, pentru Campania 2021: Peste 1 miliard de euro la nivel național

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Câți fermieri din Alba au fost autorizați la plata în avans, de către APIA, pentru Campania 2021: Peste 1 miliard de euro la nivel național

Potrivit unui comunicat al APIA, 19,782 de fermieri din județul Alba au fost autorizați la plată în cadrul Campaniei de plăți în avans pentru anul 2021. Aceasta înseamnă un procent de 94.30% din totalul cererilor primite eligibile, adică 20.977.

Suma totală autorizată la avans pe Campania 2021, în județul Alba, este de 27,315,796.50 de euro.

„Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) informează că, în perioada 18 octombrie – 08 noiembrie 2021, a autorizat la plată, în cadrul Campaniei de plăți în avans pentru anul 2021, suma de 1,10 miliarde de euro, pentru un număr de 697.603 de fermieri, reprezentând 90,54% din numărul total al fermierilor eligibili pentru acest tip de plată.

Situația plăților autorizate de către fiecare Centru județean al APIA se regăsește în Anexa 1.

În ceeea ce privește Sprijinul cuplat în sectorul zootehnic, speciile ovine și caprine precizăm faptul că până la această dată a fost autorizat la plată un număr de 10.220 de fermieri, reprezentând 61,38% din fermierii care au solicitat sprijin în Campania 2021, iar suma autorizată este în valoare de 31,71 milioane de euro.

Situația plăților autorizate de către fiecare Centru județean al APIA pentru sprijinul cuplat în sectorul zootehnic, speciile ovine și caprine se regăsește în Anexa 2.

Plăţile finanțate din FEGA se efectuează la cursul de schimb de 4,9475 lei pentru un euro, iar plăţile finanțate din FEADR la cursul de schimb de 4,8683 lei pentru un euro”, se arată în comunicatul APIA.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

VIDEO ”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!” Asociația ”Prietenii lui Azor” au lansat un apel pentru salvarea unui cățel ajuns în adăpostul public din Alba Iulia, care are nevoie urgent de consultații și intervenții chirurgicale. Patrupedul a fost lovit de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea