Cătălin Predoiu – noul candidat PNL pentru Primăria București. Marian Munteanu s-a retras din cursă

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Partidul Național Liberal a anunțat, miercuri seară, că îl propune candidat pe Cătălin Predoiu. Acesta este al patrulea candidat al partidului pentru Primăria București, după Cristian Bușoi, Ludovic Orban și Marian Munteanu.

atanasiu si predoiu„Am decis să îmi asum candidatura pentru Primăria Capitalei. (..) Mă angajez în faţa bucureştenilor că voi concura cu toată energia”, a anunţat Cătălin Predoiu.

USR - Alegeri parlamentare 2020

El a spus că Bucureştiul are nevoie de o „administraţie europeană, profesionistă şi cinstită”.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Cătălin Predoiu a mai spus că joi va cere PNL votul de încredere pentru această candidatură: „(…) Le cer liberalilor să fie învingători, să învingem din nou, cum am făcut în 2014”.

Retragerea lui Marian Munteanu a fost anunțată miercuri, în jurul orei 18.00, la finalul ședinței PNL.

„Dragi bucureșteni, cred că a fost o săptămână deosebită față de multe altele. Mi-al fi dorit ca în acest moment să pot să vă prezint ideile care stau la baza programului meu, mi-aș fi dorit să vorbim mai mult despre problemele din București, trafic, poluare, apă, parcări. Împrejurările au făcut să trebuiască să răspund la multe lucruri, asta este viața. Această campanie care a fost desfășurată într-un spirit de agresivitate m-a forțat să dau răspunsurile cuvenite la întrebările, neclaritățile, calomniile furnizate. Vreau să vă spun din capul locului că nimic din ceea ce s-a spus nu este de natură a mă incrimina în mod real (…). Din nefericire, această campanie nu a fost întâmpinată de toată lumea așa cum a trebuit. Am avut discuții, în ultimele două zile, cu liderii PNL, reprezentanți din sectoare, în încercarea de a găsi o formulă eficientă. A fost dificil să găsim o formulă de unitate. În consecință, am consimțit să îmi retrag candidatura pentru Primăria Generală”, a explicat Marian Munteanu, într-o declarație de presă, la sediul PNL.

Sursa: antena3.ro

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

5 Comentarii

HH 21 aprilie 2016 at 10:08

”’ MARELE” PNL SUFERA DE IDIOTENIE POLITICA , SI DE DATA ACEASTA „PAPUSARUL'” ESTE ILUSTRUL NOSTRU CONJUDETEAN TEO ATANASIU, CARE A ‘ORCHESTRAT” ALATURI DE ALTI CATIVA SI DEBARCAREA LUI CRIN ANTONESCU SI PROPUNEREA LUI BUSOI LA BUCURESTI, SI A LUI M. MUNTEANU, SI…. !!!

anti-politicieni(mafie) 21 aprilie 2016 at 20:28

S-a retras ? Poate mai corect era…L-AU RETRAS DIN CURSA,…ONG-URILE LUI SOROS !!!

pilu 21 aprilie 2016 at 20:57

” Am decis sa imi asum…..”
Cea mai mare minciuna cu care incepe PNL-ul a patra incercare de a se face de rusine. Ba, voi numai tulburati apele, ca in politica sunteti exact ca predecesorul vostru, imbeciulul Bratianu.
Doamne cum ne-am procopsit cu handicapati d-astia in politica ?

Altfel spus 22 aprilie 2016 at 8:06

… ăsta, adică “ marele PNL”, corcit, mâzgălit şi infectat cu PD(icu)Loză, vor să câştige viitoarele alegeri … Se zice că în acest scop, şi-au propus ca în campania electorală, să reactiveze sloganul “Să trăiţi bine”, în semn de preţuire şi în memoria celui care l-a lansat, întâiul circar al ţării, mentor al multora din membrii actualului nou PNL !

pilu 22 aprilie 2016 at 21:43

Cel mai tare comentariu referitor la obiectul articolului, consider ca l-a facut Radu Banciu.

Comentariile sunt oprite