Rămâi conectat

Actualitate

Cătălin Predoiu – noul candidat PNL pentru Primăria București. Marian Munteanu s-a retras din cursă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Partidul Național Liberal a anunțat, miercuri seară, că îl propune candidat pe Cătălin Predoiu. Acesta este al patrulea candidat al partidului pentru Primăria București, după Cristian Bușoi, Ludovic Orban și Marian Munteanu.

atanasiu si predoiu„Am decis să îmi asum candidatura pentru Primăria Capitalei. (..) Mă angajez în faţa bucureştenilor că voi concura cu toată energia”, a anunţat Cătălin Predoiu.

El a spus că Bucureştiul are nevoie de o „administraţie europeană, profesionistă şi cinstită”.

Cătălin Predoiu a mai spus că joi va cere PNL votul de încredere pentru această candidatură: „(…) Le cer liberalilor să fie învingători, să învingem din nou, cum am făcut în 2014”.

Retragerea lui Marian Munteanu a fost anunțată miercuri, în jurul orei 18.00, la finalul ședinței PNL.

„Dragi bucureșteni, cred că a fost o săptămână deosebită față de multe altele. Mi-al fi dorit ca în acest moment să pot să vă prezint ideile care stau la baza programului meu, mi-aș fi dorit să vorbim mai mult despre problemele din București, trafic, poluare, apă, parcări. Împrejurările au făcut să trebuiască să răspund la multe lucruri, asta este viața. Această campanie care a fost desfășurată într-un spirit de agresivitate m-a forțat să dau răspunsurile cuvenite la întrebările, neclaritățile, calomniile furnizate. Vreau să vă spun din capul locului că nimic din ceea ce s-a spus nu este de natură a mă incrimina în mod real (…). Din nefericire, această campanie nu a fost întâmpinată de toată lumea așa cum a trebuit. Am avut discuții, în ultimele două zile, cu liderii PNL, reprezentanți din sectoare, în încercarea de a găsi o formulă eficientă. A fost dificil să găsim o formulă de unitate. În consecință, am consimțit să îmi retrag candidatura pentru Primăria Generală”, a explicat Marian Munteanu, într-o declarație de presă, la sediul PNL.

Sursa: antena3.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

România în Air Schengen și Schengen maritim din 31 martie. Ce se schimbă de duminică la controale și cum vor călători copiii minori

Ziarul Unirea

Publicat

în

România în Air Schengen și Schengen maritim din 31 martie. Ce se schimbă de duminică la controale și cum vor călători copiii minori România intră în spaţiul Schengen cu frontierele aeriene (Air Schengen) și maritime începând de duminică, 31 martie. Secretarul de stat în Ministerul de Interne, chestorul Bogdan Despescu, a explicat ce înseamnă acest […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea