Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Cultură Educație

Cartea, vedeta Zilelor Bibliotecii Județene Alba. ”Fă rai din ce ai!”, ”Ilie Stricatu. Pe cărările destinului”, ”Intimele” și ”Locuri goale” vor fi lansate, joi și vineri, la Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În perioada 23-24 noiembrie 2017, Consiliul Județean Alba și Biblioteca Județeană ,,Lucian Blaga” Alba organizează Zilele Bibliotecii Județene ,,Lucian Blaga” la Alba Iulia. Programul celor două zile include o serie de manifestări culturale care să răspundă tuturor preferințelor beneficiarilor și care să atragă noi categorii de public.

În acest scop, pentru două zile, în centrul atenției tuturor celor ce vor călca pragul bibliotecii și vor participa la evenimentele organizate de instituție cu această ocazie, va fi cartea.

Alături de evenimente cum ar fi ateliere creative, carnavalul personajelor preferate, lecturi publice, expoziții de artă, mese rotunde, dezbateri și cafenele culturale, iubitorii cărții și ai bibliotecii vor putea să participe la întâlniri cu autorii preferați în cadrul unor lansări de carte cu tematică variată.

Vedeți și 23-24 noiembrie: Zilele Bibliotecii Judeţene „Lucian Blaga” Alba 2017. PROGRAMUL manifestărilor

Dacă joi, 23 noiembrie 2017, începând cu ora 17.00 iubitorii tematicilor de dezvoltare personală și de istorie sunt invitați să participe la lansarea cărților ,,Fă rai din ce ai!”, autor Dan Orga – Dumitriu și ,,Ilie Stricatu. Pe cărările destinului”, autor Mihai – Octavian Groza, vineri, 24 noiembrie 2017, la ora 17.00 va fi ziua poeziei și a cărții de sociologie prin lansarea cărților ,,Intimele”, autor Ioan Adrian Popa și ,,Locuri goale”, autor Alin Tomuș.

Cele patru lansări de carte vor avea loc la Sala de lectură a Bibliotecii Județene ,,Lucian Blaga” Alba, prilej cu care participanții vor primi cărți cu autografe de la autori și vor putea vizita expoziția de sculptură ,,Requiem” a cunoscutului artist plastic aiudean Ștefan Balog.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Cultură Educație

Cultură Educație

24 aprilie: Începe vernisajul „Materie și Icoană” la Muzeul Municipal „Ioan Raica”. Ateliere de pictare a icoanelor pentru elevi

Bogdan Ilea

Publicat

în

24 aprilie: Începe vernisajul „Materie și Icoană” la Muzeul Municipal „Ioan Raica”. Ateliere de pictare a icoanelor pentru elevi Din data de 24 aprilie până în 15 mai, sebeșenii dornici vor putea participa la vernisajul „Materie și Icoană”, organizat la Muzeul Municipal „Ioan Raica.” Se vor realiza mai multe ateliere pentru învățarea elevilor vechea tehnică […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea