Cartea ”Codex Aureus. Nume de Cod”, în care Biblioteca Batthyaneum din Alba Iulia e un supra-personaj-simbol, va fi lansată la universitate

Vineri, 20 octombrie 2017, cu începere de la ora 12.00, în Sala Senatului de la Universitatea ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, avea loc lansarea unei cărți-eveniment: Silviu Radu, CODEX AUREUS. NUME DE COD (Editura Proilavia, 2017). 

”Este o carte incitantă, ancorată în istorie și în cotidian, deopotrivă. Romanul este primul dintr-o trilogie, autorului reușindu-i o interesantă reevaluare a istoriei concrete prin prisma ficțiunii. Dat fiind miezul simbolic al cărții, este firească dorința autorului de a se întâlni cu cititorii albaiulieni, Biblioteca Batthyaneum fiind, în romanul său, un supra-personaj-simbol”, se arată într-un comunicat de presă al UAB.

Scriitorul Silviu Radu ne propune o lansare de carte specială, sub forma unei dezbateri active, provocatoare și plină de miez, înscrisă într-un turneu național de prezentare a cărții, potrivit sursei citate.

Echipa care îl însoțește pe scriitor în Turneul Național de promovare a romanului Codex Aureus – Nume de Cod: General Profesor Dr. Mircea Chelaru, agent literar – Iulian Munteanu, P.R. – Ovidiu Românașu.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...