Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Cartea ”Codex Aureus. Nume de Cod”, în care Biblioteca Batthyaneum din Alba Iulia e un supra-personaj-simbol, va fi lansată la universitate

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Vineri, 20 octombrie 2017, cu începere de la ora 12.00, în Sala Senatului de la Universitatea ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, avea loc lansarea unei cărți-eveniment: Silviu Radu, CODEX AUREUS. NUME DE COD (Editura Proilavia, 2017). 

”Este o carte incitantă, ancorată în istorie și în cotidian, deopotrivă. Romanul este primul dintr-o trilogie, autorului reușindu-i o interesantă reevaluare a istoriei concrete prin prisma ficțiunii. Dat fiind miezul simbolic al cărții, este firească dorința autorului de a se întâlni cu cititorii albaiulieni, Biblioteca Batthyaneum fiind, în romanul său, un supra-personaj-simbol”, se arată într-un comunicat de presă al UAB.

Scriitorul Silviu Radu ne propune o lansare de carte specială, sub forma unei dezbateri active, provocatoare și plină de miez, înscrisă într-un turneu național de prezentare a cărții, potrivit sursei citate.

Echipa care îl însoțește pe scriitor în Turneul Național de promovare a romanului Codex Aureus – Nume de Cod: General Profesor Dr. Mircea Chelaru, agent literar – Iulian Munteanu, P.R. – Ovidiu Românașu.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Bărbatul care a agresat sexual o femeie în camera unui hotel din Alba Iulia, trimis în judecată

Unirea Ziarul

Publicat

în

Bărbatul care a agresat sexual o femeie în camera unui hotel din Alba Iulia, trimis în judecată Un agresor deosebit de periculos, care a violat o femeie în camra unui hotel din Alba Iulia, a fost trimis din nou în judecată. Incidentul a avut loc în noaptea de 29 spre 30 ianuarie 2024. Bărbatul a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea