Rămâi conectat

Curier Județean

Cârnaţi şi slănină, confiscate de poliţiştii din Aiud de la o societate comercială din municipiu

Bogdan Presecan

Publicat

în

Vineri, poliţiştii din Aiud au organizat pe raza municipiului o acţiune ce a avut drept scop combaterea evaziunii fiscale provenită din comercializarea cărnii şi a produselor din carne.

Potrivit IPJ Alba, „cu ocazia controlului efectuat la o societate comercială situată pe strada Iuliu Maniu din municipiul Aiud, poliţiştii au constatat că  administratorul societăţii a expus la vânzare, cantitatea de 81,5 kg produse din carne de porc (cârnaţi şi slănină), pentru care nu a putut prezenta documente legale de provenienţă.

Întreaga cantitate de produse din carne de porc a fost confiscată iar faţă de administratorul societăţii a fost luată măsura sancţionării contravenţionale, în conformitate cu prevederile Legii 12/1990, cu amendă în valoare de 1.000 de lei.”

foto arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

ELECTRICA: Localitățile din Alba în care sunt programate întreruperi ale furnizării energiei electrice, în perioada 8-14 aprilie

Bogdan Ilea

Publicat

în

ELECTRICA: Localitățile din Alba în care sunt programate întreruperi ale furnizării energiei electrice, în perioada 8-14 aprilie În mai multe localități din județul Alba sunt programate întreruperi ale furnizării de energie electrică în perioada 8-14 aprilie. În data de 8 aprilie: Daia Română, Strada Școlii între orele 08:00-16:00. În data de 8 aprilie: BLAJ, Strada […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea