Rămâi conectat

Economie

Care este momentul potrivit pentru a retrage banii de la cazinoul online? (P)

Publicat

în

Alegerea unui cazino online se poate dovedi dificilă, ținând cont de oferta extrem de generoasă de la momentul de față. Pentru a face cea mai bună alegere și pentru a te bucura de experiența de joc, este recomandabil să ții cont de mai multe aspecte referitoare la cazinourile online. În primul rând, asigură-te că jocurile preferate sunt disponibile, indiferent dacă preferi sloturile, poker ca la aparate, blackjack sau pariuri sportive.

Fără îndoială, o altă parte foarte importantă a experienței legate de jocurile de noroc online este să poți retrage câștigurile în siguranță oricând dorești să faci acest lucru. Întrebarea care apare în acest caz este legată de momentul oportun pentru retragerea banilor din contul de jucător. Cu siguranță ți-ai pus această întrebare cel puțin o dată. Stabilirea momentului perfect pentru retragerea câștigurile din contul de jucător nu este o decizie ușoară, așa că astăzi îți vom oferi câteva indicații cu privire la ce ar trebui să ai în vedere și când ar fi momentul potrivit pentru retragerea fondurilor.

Retragerea fondurilor necesită timp

Unul dintre primele lucruri pe care ar trebui să le ai în vedere atunci când te gândești să retrage banii de la cazinoul online este timpul necesar procesării sumelor. Spre deosebire de depunere, care este de regula procesată instant, solicitarea de retragere trebuie să fie verificată cu atenție și este, de obicei, supusă anumitor procese de securitate înainte de a fi procesată.

Este nevoie să ai în vedere faptul ca, unori, vor trece până la 5 zile până când banii vor ajunge în contul tău bancar. Nu este totuși cazul să te îngrijorezi, de regulă, acesta este un termen maxim, iar în cazul portofelelor electronice (precum Skrill și Neteller) durata de transfer este considerabil mai mică.

Păstrează fonduri pentru depozite viitoare

Să considerăm că ai în contul tău de jucător o sumă de bani câștigată și ești pe cale să o retragi integral. Întreabă-te totuși dacă vei mai avea nevoie de bani pentru a juca sloturi sau orice alte jocuri din cazinoul online. Exceptând cazul în care vrei să te lași definitiv de jocurile de noroc, cu siguranță vei mai dori să joci, ceea ce implicit înseamnă că vei avea nevoie de bani, caz în care vei face depozite noi, ceea ce ar implica alte costuri de transfer. Așadar, este mai înțelept să lași în contul de utilizatori o sumă de bani pe care ulterior o poți folosi pentru alte jocuri de noroc.

Planifică retragerile din timp

Am mai menționat acest lucru, dar planificarea retragerilor înainte merită mai multă atenție. Ideea este foarte simplă: tot ce trebuie să faci este să ai un plan de retragere pe care să îl respecți.

Poate fi un plan săptămânal sau un plan lunar, dar e important ca întotdeauna să respecți zilele în care retragi banii. Cel mai important este să încerci să nu depășiți sumele stabilite.

Șterge contul atunci când schimbi definitiv cazinoul online

Ai decis să schimbi cazinoul? Ei bine, asta înseamnă cu siguranță că este timpul să retragi toate câștigurile. Totuși, ar trebui să faci acest lucru înainte sau după deschiderea unui cont nou? Îți sugerăm să golești contul curent înainte de a crea unul nou la un alt cazino online și să îți transferi fondurile. Asta înseamnă că nu vei depăși suma de bani rezervată pentru jocuri de noroc și vei folosi aceleași fonduri pentru a merge mai departe.

Totuși, această strategie ar putea avea ca rezultat imposibilitatea de a folosi banii pentru o scurtă perioadă de timp, deoarece toate aceste transferi durează, așa cum am explicat mai devreme. Bineînțeles, nu trebuie să respecți această sugestie 100%. Dacă nu îți poți imagina o singură zi din viața ta fără să învârți rolele slotului preferat, atunci e cazul să lași o sumă foarte mică în vechiul cont – chiar și până la încheierea întregului timp de tranziție.

Cum să retragi câștigurile

În general, este destul de simplu de solicitat retragerea fondurilor din contul de jucător. Procesul propriu-zis depinde în mare măsură de metoda de plată aleasă și de regulamentul cazinoului respectiv. Cu toate acestea, după cum am menționat deja, există mai mulți pași care trebuie avuți în vedere, indiferent de soluția de plată pentru care vei opta. Primul lucru pe care trebuie să-l faci este să te conectezi la profilul tău și să găsești secțiunea casierie. Ar trebui să o puteți localiza cu ușurință, deoarece este același loc în care ai depus banii.

Acolo vei putea găsi metodele de depunere și retragere pe care le oferă cazinoul online și, de obicei, sunt afișate și alte informații utile, cum ar fi timpul de procesare și taxele. Apoi, trebuie să alegei ce opțiune de retragere vei utiliza pentru a încasa câștigurile. Dacă te întrebi ce soluție de plată pentru retragere este cea mai bună, în general, recomandăm să respecți o metodă de plată în care ai deja încredere și pe care o utilizezi frecvent.

După ce ai ales o metodă de plată adecvată, ultimul pas al acestui proces este să completezi informațiile relevante, cum ar fi datele bancare sau personale. Trebuie remarcat faptul că acest pas depinde strict de soluția de plată pe care ai ales-o. Unele metode nu necesită introducerea datelor financiare, în timp ce altele da. De asemenea, reține că fiecare soluție de plată oferă limite minime și maxime diferite atunci când vine vorba de retragerea banilor. Același lucru se aplică pentru timpul de procesare, deoarece depinde strict de politica furnizorului de servicii de plată. După cum poți observa, întregul proces este destul de ușor și se explică de la sine, ceea ce înseamnă că vei putea retrage banii fără a întâmpina probleme.

Publicitate

Concluzie

Indiferent de cazinoul online ales sau de jocurile preferate, retragerea câștigurilor (sau a altor fonduri) este un proces destul de simplu, care necesită doar parcurgerea câtorva pași. Este important să utilizezi serviciile unui cazino licențiat, deoarece aceasta este singura manieră în care te poți asigura că banii tăi, dar și informațiile personale și financiare sunt în siguranță.

Publicitate

Economie

ANAF a publicat “lista ruşinii” pentru al doilea trimestru al anului . Care sunt firmele datornice la stat

Publicat

în

ANAF a publicat “lista ruşinii” pentru al doilea trimestru al anului . Care sunt firmele datornice la stat

-Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) a publicat lista cu datornicii care nu şi-au plătit obligaţiile fiscale în T2 2021, conform legislaţiei în vigoare.

-Obligaţiile fiscale pentru T2 2021 sunt aferente perioadei aprilie – iunie 2021.

În “lista ruşinii” sunt incluse firmele care nu şi-au achitat obligaţiile fiscale către Fisc în T2 2020. ”Lista ruşinii” este reglementată de Ordinul nr. 509/2019 pentru modificarea şi completarea Procedurii de publicare a listelor debitorilor care înregistrează obligaţii fiscale restante, precum şi cuantumul acestor obligaţii, aprobată prin Ordinul preşedintelui Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală nr. 558/2016.

Obligaţiile fiscale restante ale contribuabililor persoane juridice care fac obiectul publicării sunt cele notificate, existente la sfârşitul trimestrului de raportare şi neachitate până la data publicării. Nu fac obiectul publicării obligaţiile fiscale restante al căror cuantum total este sub următoarele plafoane:

-500.000 lei, în cazul debitorilor care au calitatea de mare contribuabil;

-250.000 lei, în cazul debitorilor care au calitatea de contribuabil mijlociu;

-100.000 lei, în cazul celorlalte categorii de debitori, inclusiv în cazul persoanelor fizice care înregistrează obligaţii fiscale restante şi din desfăşurarea de activităţi economice în mod independent sau exercită profesii libere;

ANAF va efectua modificări “în termen de 15 zile de la achitarea integrală a obligaţiilor fiscale datorate, organul fiscal central operează, din oficiu, modificările pentru fiecare debitor care şi-a achitat aceste obligaţii, în sensul eliminării din liste”.

Lista din acest an nu va cuprinde persoanele fizice, doar pe cele juridice, conform unor modificări legislative recente.

Lista poate fi consultată AICI

Publicitate
Citește mai mult

Economie

CANICULA pune bețe în roate transportatorilor: restricţiile de tonaj, prelungite până pe 2 august. Excepții la măsurile adoptate

Publicat

în

CANICULA pune bețe în roate transportatorilor: restricţiile de tonaj, prelungite până pe 2 august. Excepții la măsurile adoptate

Restricţiile de circulaţie vor fi prelungite până luni, 2 august, pe întreaga reţea rutieră, din cauza caniculei, pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone, exceptând judeţele Harghita, Suceava şi Botoşani.

Conform Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNAIR), duminică şi luni, în intervalul orar 12.00 – 20.00, se vor institui restricţii de circulaţie pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 t pe întreaga reţea rutieră, exceptând judeţele: Harghita, Suceava şi Botoşani.

„Aceste restricţii vor fi instituite ca urmare a avertizărilor de caniculă emise de către Administraţia Naţională de Meteorologie. Măsura este adoptată pentru protejarea şi conservarea sectoarelor de drum cu îmbrăcăminte bituminoasă, respectiv pentru prevenirea deformaţiilor majore ireversibile (ce implică şi pierderea stabilităţii straturilor rutiere) care pot apărea pe reţeaua rutieră, ca efect al desfăşurării traficului greu în condiţiile climatice de caniculă”, precizează CNAIR.

Electrica Furnizare Discount

CNAIR subliniază că măsurile adoptate nu vizează: transporturile de persoane; transporturile de animale vii şi de produse perisabile de origine animală şi vegetală; vehiculele care participă la intervenţii în caz de forţă majoră; transporturile funerare; transporturile poştale; transporturile de echipamente de prim ajutor; transporturile pentru distribuire de carburanţi; transporturile de mărfuri sub temperatura controlată; transporturile pentru tractări vehicule avariate; transporturile pentru distribuirea de apă şi hrană în zonele calamitate; transporturile cu vehicule specializate destinate prin construcţie salubrizării; transporturile de apă îmbuteliată; transporturile produse provenite din exploatări agricole; transporturile militare implicate în exerciţii multinaţionale.

Citește mai mult

Economie

Căldura „arde” economia : ANSVSA suspendă temporar transporturile de animale, de lungă durată, pe perioada caniculei

Publicat

în

Căldura „arde” economia : ANSVSA suspendă temporar transporturile de animale, de lungă durată, pe perioada caniculei

Autoritatea Naţională Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor suspendă temporar transporturile de animale de lungă durată pe perioada caniculei, a informat autoritatea precizând că sistemele de ventilaţie nu sunt capabile să susţină temperatura sub 30 de grade Celsius.

Având în vedere faptul că pentru săptămâna în curs şi săptămâna viitoare, în ţara noastră sunt prognozate temperaturi foarte ridicate, maximele urmând să depăşească chiar şi 40° C, conducerea Autorităţii Naţionale Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA) a dispus suspendarea temporară a transporturilor de animale de lungă durată, efectuate cu mijloace de transport care nu sunt echipate cu sistem de răcire a aerului.

Citește și : VIDEO| Se CIRCULĂ prin TOT nodul rutier Sebeș, conexiunea dintre autostrada A10 Sebeș-Turda și A1

Această măsură a fost dispusă întrucât, în cazul în care temperaturile exterioare preconizate pe ruta planificată depăşesc 30°C, sistemul de ventilaţie nu este capabil să menţină temperaturile din mijloacele de transport în intervalul 5 – 30°C, cu o marjă de +/- 5°C, prevăzut de dispoziţiile Regulamentului (CE) nr. 1/2005. ANSVSA a transmis instrucţiuni tehnice în teritoriu pentru medicii veterinari oficiali, aplicabile transportului rutier de lungă şi scurtă durată şi transportului efectuat pe cale maritimă.

Electrica Furnizare Discount

De asemenea, în perioadele cu temperaturi ridicate, se creşte suprafaţa alocată pe cap de animal, atât în cazul transportului rutier de lungă durată, cât şi în situaţia transporturilor efectuate pe cale maritimă.

Călătoriile rutiere de scurtă durată sunt permise doar atunci când acestea se desfăşoară în cursul nopţii sau în primele ore ale dimineţii, cu creşterea spaţiului alocat pe cap de animal şi cu limitarea cât mai mult posibil a duratei călătoriei.

În cazul exportului de animale către ţări terţe, indiferent de tipul mijlocului de transport utilizat, sunt aplicabile dispoziţiile Legii nr. 150/2020.

Transporturile de animale efectuate pe distanţe lungi se vor relua atunci când temperaturile exterioare de-a lungul întregii rute a călătoriei planificate vor scădea sub 30°C.

Citește mai mult

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Știrea Ta

Politică Administrație

Sport

Monden

Opinii Comentarii

Articole Similare