Rămâi conectat

Actualitate

Care este cea mai bună strategie de pariuri pe meciuri live?

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Află care este cea mai bună strategie de pariuri pe meciurile live și renunță la obiceiurile care îți golesc buzunare.

În ziua de astăzi, aproape toți românii dețin cel puțin un smartphone. Pariurile au devenit un fenomen de importanță majoră în ultimul deceniu, iar evoluția tehnologică nu face decât să încurajeze și mai mult această mișcare. Pariurile live sunt parcă cele mai preferate de microbiști, cărora le face o plăcere deosebită să parieze pe meciurile pe care le vizionează. În speranța de a-i ajuta pe împătimiți să-și schimbe norocul, am discutat cu cei mai experimentați pariori din țară pentru a afla care este cea mai bună strategie de pariuri pe meciuri live și care sunt secretele din spatele acesteia.Alege o formulă de joc

Cea mai mare greșeală pe care un pasionat o poate face în momentul în care pariază live este să mizeze în mod haotic, fără să-și fi făcut un plan bine-stabilit în prealabil. Dacă te gândeai că echipa X va câștiga meciul, iar după primele 5 minute, în care vezi că echipa Y a ținut mai mult mingea, te apuci să pariezi invers față de cum îți propuseseși inițial, înseamnă că în curând îți vei goli banca.pariurix - ziarulunirea

Pariorii au tendința de a exagera atunci când analizează variabilele unei partide. De aceea, la live, lucrurile se desfășoară într-un mod foarte rapid și de la extaz, la agonie, sau invers, câteodată putem număra numai câteva secunde. De aceea, este esențial să avem un plan bine gândit, fondat pe statistici și știri relevante.

Calculează riscul

Degeaba te pricepi la pariuri și ești inspirat în ceea ce privește stabilirea pronosticurilor, dacă nu ai o strategie viabilă de money management. Evitarea falimentului trebuie să fie principalul obiectiv al pariorului, și nu îmbogățirea rapidă.

Înainte de a ne gândi cât profit putem genera, trebuie să ne asigurăm că banca noastră nu va rămâne niciodată goală, altfel, toate calculele noastre ar fi în zadar. Trebuie să creștem incremental, cu răbdare, cu pași mărunți. Cine caută câștigul senzațional peste noapte, nu face altceva decât să joace la loterie.

Strategia de miză fixă (sau flat staking) este una extrem de folositoare pentru începători, întrucât este extrem de ușor de aplicat și nu necesită nici un fel de efort. Practic, pariorul trebuie să parieze undeva între 2 și 3% din bancă pe fiecare bilet. Astfel, riscul falimentului este foarte mic și eventualul profit este în concordanță directă cu calitatea predicțiilor sale.

Nu te lăsa luat de val

Adrenalina generată de pariurile live reprezintă, pentru mulți, un sentiment extrem de plăcut, însă are și efecte secundare.

Felul în care comentatorul transmite entuziasmul sau nu, poate să fie un indicator greșit pentru pariori. Același meci, transmis de două televiziuni diferite, poate genera alte sentimente, în funcție de cei care se află în spatele microfonului.

Există și multe alte variabile care pot păcăli rapid microbistul și de aceea, este bine să ne impunem un set de reguli disciplinat și să ne facem temele dinainte de meci.

Atunci când lucrurile merg bine, pariorii au tendința să iasă din tipare, să mărească mizele și să se abată de la strategia impusă. Sentimentul de invincibilitate nu face altceva decât să afunde mintea pariorului într-o mlaștină falimentară. În această situație, cea mai bună variantă este pauza. Da, atunci când suntem pe cale să pierdem controlul și să sărim calul, cel mai bine ar fi să renunțăm la vizionarea partidelor pentru restul zilei.

Învață să accepți înfrângerile

Extrema cealaltă în care pot ajunge pariorii este descrisă cel mai bine de momentele în care lucrurile nu merg tocmai bine. O serie de înfrângeri poate destabiliza psihicul celor în cauză, provocând consecințe fatale. Soluția cea mai bună, de multe ori, este aceeași ca și în cazul seriilor foarte bune, și anume pauza.

Orice parior pierde. Aceasta este o realitate și cel care se angajează într-o astfel de călătorie trebuie să conștientizeze acest lucru. De aceea, strategia noastră trebuie să ne permită să putem pierde suficiente bilete pentru a nu goli banca.

Cei care nu se pot stăpâni în momentele grele se hazardează în plasarea unor pariuri cu mize care ies din tipar și astfel, se lasă pradă norocului. Pentru a nu ajunge la faliment, pariorul trebuie să fie capabil psihic să rămână detașat de rezultatele de moment și să privească strategia pe termen lung. Răbdarea și controlul sunt probabil calitățile esențiale pentru a obține succes în acest


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

România în Air Schengen și Schengen maritim din 31 martie. Ce se schimbă de duminică la controale și cum vor călători copiii minori

Ziarul Unirea

Publicat

în

România în Air Schengen și Schengen maritim din 31 martie. Ce se schimbă de duminică la controale și cum vor călători copiii minori România intră în spaţiul Schengen cu frontierele aeriene (Air Schengen) și maritime începând de duminică, 31 martie. Secretarul de stat în Ministerul de Interne, chestorul Bogdan Despescu, a explicat ce înseamnă acest […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea