Rămâi conectat

Actualitate

Carduri sociale de 250 de lei: Alimentarea cu a doua tranșă de bani începe. Programul s-ar putea prelungi până în 2026

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
Carduri sociale de 250 de lei: Alimentarea cu a doua tranșă de bani începe. Programul s-ar putea prelungi până în 2026

Ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene, Marcel Boloș, a adus noi informații privind cardurile sociale de 250 de lei. Acesta a declarat că începe alimentarea cu cea de-a doua tranșă de bani, iar programul ar putea fi prelungit până în 2026.

„La această oră noi am virat deja unităţilor emitente banii necesari pentru plata tranşei a doua şi, desigur, începând de astăzi sau cel târziu luni banii urmează să intre pe cardurile beneficiarilor de vouchere sociale şi, în felul acesta, cei care au fost pe listele de beneficiari au viraţi banii şi pot să îi folosească pentru produsele alimentare.

Mai este şi cea de-a doua categorie, a celor nou intraţi în drepturi. Aceştia sunt în număr de 91.000 şi pentru ei va trebui să parcurgem toate cele trei etape de emitere, distribuţie şi încărcare a cardurilor, dar cel mai târziu în prima parte a lunii septembrie vom vira banii şi pentru această categorie de beneficiari”, a declarat, vineri, la Antena 3, Marcel Boloş.

Întrebat despre ideea ca aceste carduri să fie acordate până în anul 2026, ministrul a răspuns: „Într-adevăr, suntem în discuţii cu Comisia Europeană şi sperăm să putem da în curând această veste pentru beneficiarii voucherelor sociale, pentru o parte din această categorie de beneficiari să putem onora până în 2026-2027, când se termină perioada de programare aceste drepturi fiind un sprijin aşteptat de marea parte dintre beneficiari şi un ajutor într-o perioadă complicată de criză”.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

ADMITERE școli militare 2024: Sute de locuri disponibile pentru învățământul postliceal maiștri militari și subofițeri. Condiții de recrutare și calendar

Ziarul Unirea

Publicat

în

ADMITERE școli militare 2024: Sute de locuri disponibile pentru învățământul postliceal maiștri militari și subofițeri. Condiții de recrutare și calendar Centrul Militar Judeţean Alba, prin Biroul Informare Recrutare, desfășoară activități de recrutare a candidaților pentru admiterea în instituţiile militare de învăţământ postliceal. Citește și: FOTO: Povestea Mariei Cioruță, o femeie din Alba, mama a 4 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea