Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Candidatul PSD, Marius Ioan Cioara, VALIDAT, pentru funcția de primar al comunei Ciuruleasa, de către Organizația Județeană Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Candidatul PSD, Marius Ioan Cioara, a fost validat de către Organizația Județeană a PSD Alba, pentru funcția la Primăria Comunei Ciuruleasa, pentru alegerile anticipate din această vară.

„Dezvoltarea comunei Ciuruleasa va continua cu echipa Marius Ioan Cioara – primar și Radu-Marcel Tuhuț – parlamentar!

Organizația județeană a PSD Alba a validat candidatura lui Marius Ioan Cioara la primăria comunei Ciuruleasa pentru alegerile anticipate ce vor avea loc în această vară.

Marius este prietenul, colegul și camaradul cu care timp de 13 ani am împărțit bune și rele, în activitatea administrativă, politică și în viața de zi cu zi.

Acum, el este candidatul PSD pe care îl voi susține necondiționat și alături de care voi continua implementarea programului de dezvoltare locală pe care împreună l-am început.

Marius este pe de o parte un adevărat profesionist, cu vastă experiență în administrație și, pe de altă parte, un om cu importante calități sufletești, aproape de oamenii din Ciuruleasa și de necesitățile lor. Este omul de încredere pe care te poți baza, cu care poți merge la drum, deoarece știi că nu va lăsa pe nimeni niciodată în urmă!

Cu mine primar și cu Marius viceprimar, în comuna Ciuruleasa s-au realizat proiecte importante, ce au avut ca scop creșterea calității vieții oamenilor. Am fost alături de oameni, iar ei au fost alături de noi! În acest fel am reușit să câștigăm încrederea lor, obținând la ultimele alegeri peste 80% din voturile valabil exprimate.

Acest lucru nu doar că ne-a onorat, ci ne obligă pe mai departe, iar dezvoltarea comunei trebuie să continue – de această dată, cu Marius primar și cu mine parlamentar! Ne vom ține de cuvânt, la fel ca de fiecare dată, iar Ciuruleasa va rămâne pe mâini bune!”, a transmis deputatul Radu Tuhuț, prin intermediul paginii de socializare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH” Chedveș Vlad este elev în clasa a II-a la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia. La faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”, ediția a XXVII-a, băiatul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea