Candidații MP Alba la primăriile Blaj, Galda de Jos și Lupșa. O masterandă, un specialist în vânzări și un șomer

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Candidații Mișcării Populare Alba la primăriile din Blaj, Galda de Jos și Lupșa s-au prezentat vineri în cadrul unei conferințe de presă. Este vorba despre Cătălina Ilieș – masterandă,  Gheorghe Iustin – specialist în vânzări și Ioan Vlad – șomer.

MP01

USR - Alegeri parlamentare 2020

Cătălina Ilieș (28 de ani) candidează la Primăria Blaj. Ea este născută în Vâlcea, a studiat Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca, dar și Universitate în Viena unde urmează să își susțină lucrarea de masterat.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

”Am fost propusă la primăria Blaj de domnul Negruț ceea ce mă onorează și mă face să cred că tinerii mai au o șansă în politică. Despre Blaj nu aș putea să vă spun ceva ce nu știți deja decât că este orașul meu de suflet, orașul pentru care am renunțat la o carieră frumoasă peste granițe. Sunt unul dintre puținii studenți care s-au întors în țară. Știu că mă va aștepta o luptă grea, că am doi contracandidați puternici. Sper să pot reprezenta cu mândrie și onoare interesele cetățenilor și sper să nu dezonorez mândria și cinstea familiei mele și a cetățenilor din Blaj”, a spus  Cătălina Ilieș.

Gheorghe Iustin (27 de ani) candidează la Primăria Galda de Jos. El a absolvent cursurile Facultății de Drept, lucrează ca specialist vânzări, iar în trecut a fost membru PDL.

”Mă bucur că am fost chemat într-un partid cu oameni tineri. În Galda de Jos s-a făcut foarte puțin comparativ cu cât s-ar putea face, ținând cont că e una dintre cele mai bogate comune din țară. Tinerii nu au nici un viitor, toți pleacă. Eu, dacă aș fi ales primar, aș dori să formez o echipă tânără care să poată face proiecte pe fonduri europene, ca oamenii să își deschidă o afacere. Nu se vede nicio diferență între Galda de Jos și alte comune care sunt mult mai sărace”, a afirmat Gheorghe Iustin.

Ioan Vlad (41 de ani) candidează la Primăria Lupșa. El este căsătorit și are doi copii. A absolvit Liceul Teoretic Baia De Arieș și o școală postliceală, iar în prezent este liber profesionist.

”MP e un partid nou care promovează tinerii și sperăm ca pe viitor să facem treabă bună și să putem ajuta comuna Lupșa”, a spus Ioan Vlad.

Dragoș SUCIU

Email: dv.suciu@yahoo.com
Tel: 0740.084.098

Facebook 

6 Comentarii

Albaiulean 12 februarie 2016 at 13:45

Scorul in triunghiular este 0-0-0 .Altii la examinare….

gheorghe 12 februarie 2016 at 15:29

Adica rocada mare?

mike 12 februarie 2016 at 19:03

Propunerile trebuesc sa vina chiar din sinul populatiei –un referendum local care sa aleaga — nici decum candidati injectati . Cine cunoaste cel mai bine ?? nu localnici?? Sau cit de mult le pasa strainilor de localitatea straina lor??–.Democratie !!unde esti??

Urcan Vasile 12 februarie 2016 at 19:43

N-am inteles care-i somerul ! Liber profesionist = somer ?

oANA 12 februarie 2016 at 20:13

Daca nu erati cu negrut in poza ,poate va baga cineva in seama! .

pilu 12 februarie 2016 at 21:08

La voi in PMP candidatii se masoara cu qintalul. Eu la urez succes !

Comentariile sunt oprite