Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Candidații MP Alba la primăriile Blaj, Galda de Jos și Lupșa. O masterandă, un specialist în vânzări și un șomer

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Candidații Mișcării Populare Alba la primăriile din Blaj, Galda de Jos și Lupșa s-au prezentat vineri în cadrul unei conferințe de presă. Este vorba despre Cătălina Ilieș – masterandă,  Gheorghe Iustin – specialist în vânzări și Ioan Vlad – șomer.

MP01

Cătălina Ilieș (28 de ani) candidează la Primăria Blaj. Ea este născută în Vâlcea, a studiat Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca, dar și Universitate în Viena unde urmează să își susțină lucrarea de masterat.

”Am fost propusă la primăria Blaj de domnul Negruț ceea ce mă onorează și mă face să cred că tinerii mai au o șansă în politică. Despre Blaj nu aș putea să vă spun ceva ce nu știți deja decât că este orașul meu de suflet, orașul pentru care am renunțat la o carieră frumoasă peste granițe. Sunt unul dintre puținii studenți care s-au întors în țară. Știu că mă va aștepta o luptă grea, că am doi contracandidați puternici. Sper să pot reprezenta cu mândrie și onoare interesele cetățenilor și sper să nu dezonorez mândria și cinstea familiei mele și a cetățenilor din Blaj”, a spus  Cătălina Ilieș.

Gheorghe Iustin (27 de ani) candidează la Primăria Galda de Jos. El a absolvent cursurile Facultății de Drept, lucrează ca specialist vânzări, iar în trecut a fost membru PDL.

”Mă bucur că am fost chemat într-un partid cu oameni tineri. În Galda de Jos s-a făcut foarte puțin comparativ cu cât s-ar putea face, ținând cont că e una dintre cele mai bogate comune din țară. Tinerii nu au nici un viitor, toți pleacă. Eu, dacă aș fi ales primar, aș dori să formez o echipă tânără care să poată face proiecte pe fonduri europene, ca oamenii să își deschidă o afacere. Nu se vede nicio diferență între Galda de Jos și alte comune care sunt mult mai sărace”, a afirmat Gheorghe Iustin.

Ioan Vlad (41 de ani) candidează la Primăria Lupșa. El este căsătorit și are doi copii. A absolvit Liceul Teoretic Baia De Arieș și o școală postliceală, iar în prezent este liber profesionist.

”MP e un partid nou care promovează tinerii și sperăm ca pe viitor să facem treabă bună și să putem ajuta comuna Lupșa”, a spus Ioan Vlad.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO „Transapuseana”, șoseaua spectaculoasă din sudul Munților Apuseni, tot mai aproape de finalizare: Primul lot a fost recepționat

Ziarul Unirea

Publicat

în

„Transapuseana”, șoseaua spectaculoasă din sudul Munților Apuseni, tot mai aproape de finalizare: Primul lot a fost recepționat Vineri, 26 aprilie 2024, a avut loc recepția lucrărilor pe lotul 1 al Transapusenei care totalizează nu mai puțin de 43 de kilometri. Un drum de poveste, emblematic pentru județul Alba și pentru România. Citește și: FOTO Cum […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea