Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Candidații la funcția de membru al Consiliului de administrație al Societății „Drumuri și Poduri Locale Alba”, la vot în Consiliul Județean

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Candidații la funcția de membru al Consiliului de administrație al Societății „Drumuri și Poduri Locale Alba”, la vot în Consiliul Județean

În cadrul ședinței Consiliului Județean Alba, din data de 25 aprilie, se află un proiect de hotărâre cu privire la propunerea candidaților la funcția de membru al Consiliului de administrație al Societății „Drumuri și Poduri Locale Alba” SA.

Societatea „Drumuri şi Poduri Locale Alba” S.A. funcţionează ca persoană juridică cu capital integral deţinut de Judeţul Alba şi are ca obiect de activitate principal executarea lucrărilor specifice de drumuri şi poduri (construcţia, întreţinerea, repararea, modernizarea şi exploatarea acestora).

Procedura de recrutare şi selecţie a membrilor Consiliului de administraţie ai Societăţii „Drumuri şi Poduri Locale Alba” SA a fost realizată de către expertul independent Pluri Consultants România SRL, în perioada 15 februarie – 12 aprilie 2023.

Anunţul privind selecţia membrilor consiliului de administraţie a fost publicat în data de 24 februarie 2023, în două ziare economice/financiare cu largă răspândire, pe pagina de internet a Consiliului Judeţean Alba şi pe pagina de internet a Societăţii „Drumuri şi Poduri Locale Alba” SA, având termen de depunere a dosarelor de candidatură, data de 27 martie 2023, asigurându-se astfel respectarea intervalului de cel puţin 30 de zile între data publicării anunţului şi data depunerii candidaturilor.

În rapoartele întocmite de către expertul independent Pluri Consultants România SRL (Raportul iniţial, Raporte intermediare şi Raportul final), sunt descrise etapele procesului de recrutare şi selecţie în raport cu cerinţele şi specificaţiile din anunţ. Potrivit Raportului final, candidaţii Găiseanu Dana, Roşian Radu Călin şi Crişan Vasile au obţinut un punctaj superior pragului minim colectiv, fiind eligibili pentru nominalizare.

Astfel, candidaţii propuşi pentru nominalizare, sunt: doamna Găiseanu Dana, domnul Roşian Radu Călin şi domnul Crişan Vasile.

Consiliul Judeţean Alba în calitate de acţionar unic, exercită toate drepturile acţionarului în numele Judeţului Alba prin reprezentantul mandatat.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO | La Blaj va fi construită prima parcare supraetajată, în zona Gării: Va avea 6 nivele și 200 de locuri de parcare

Ziarul Unirea

Publicat

în

La Blaj va fi construită prima parcare supraetajată, în zona Gării: Va avea 6 nivele și 200 de locuri de parcare Primăria Blaj va construi o parcare supraetajată – „PARK&RIDE” – pe fonduri europene, pe linia de finantare aferenta Priorității 4 – O Regiune cu mobilitate urbană durabilă, Acțiunea 4.1 – Dezvoltarea mobilității urbane durabile […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea