Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Actualitate

Când vor da elevii tezele pe semestrul I: Ce spune ministrul Educației

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

În cele două săptămâni de prelungire a Semestrului I în anul viitor calendaristic, în luna ianuarie 2022, perioada 3-14 ianuarie, se vor da tezele, a anunțat Sorin Cîmpeanu, ministrul Educației.

Ministrul Educației a explicat că vacanța de două săptămâni a fost o decizie de compromis deoarece pentru elevii din mediul rural, cursurile online nu se pot desfășura în condiții optime din cauza conexiunii deficitare la internet.

„Depinde de modul în care fiecare dintre noi înțelegem importanța diminuării mobilității. Nu există o interdicție de a ieși din casă si a te duce la mall dar orice părinte responsabil nu-și lasă copilul să meargă la mall. Respectarea regulilor, înțelegerea faptului că această vacanță suplimentară a fost un compromis pe care l-am făcut cu inima strânsă, dar dintre variantele rele a fost ce a mai puțin rea variantă.

Varianta școlii online ne-ar fi văduvit de posibilitatea prezenței fizice în viitor. Predarea online generează pierderi. Accentueaza inechitatea. Cei care critică sunt părinții care au copilul în București și n-au probleme de conectivitate. Așadar în România sunt 3 milioane de copii, iar 1 milion sunt în mediu rural și nu au viteza de internet care să asigure conexiune video.”, a declarat Sorin Cîmpeanu.

Sursa: g4media.ro romaniatv.net


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Sâmbăta ALBĂ din Săptămâna LUMINATĂ. Credincioşii merg la biserică cu un ou roşu pentru a se împărtăşi

Unirea Ziarul

Publicat

în

Sâmbăta ALBĂ din Săptămâna LUMINATĂ. Credincioşii merg la biserică cu un ou roşu pentru a se împărtăşi Potrivit credinţei populare, în aceste zile, de la Înviere și până la Duminica Tomei, Raiul este deschis. Sâmbăta Luminată, zi cu mare însemnătate pentru creştinii ortodocşi. În Sâmbăta Luminată credincioşii merg la biserică cu un ou roşu pentru […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea