Rămâi conectat

Opinii - Comentarii

Când va reuşi „ELECTRICA” să remedieze pana de curent de la Cugir?

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

    Întreruperile tot mai frecvente de energie electrică la Cugir încep să aducă aminte localnicilor de vremuri considerate demult apuse. De vreo două săptămâni fie pe zi, sau mai pe înserate, cartiere întregi ale oraşului rămân fără electricitate. Nu pentru o perioadă mare de timp, dar suficient ca să producă deranjamente consumatorilor casnici care îşi văd puse în pericol aparatele electronice şi electrocasnice. Zecile de cugireni care ne-au sesizat cazul sunt nemulţumiţi şi de faptul că pana de curent se produce cam în aceleaşi zone ale urbei, nu doar de acum, ci de vreo 20 de ani. Interogaţi în legătură cu acest fenomen cu repetiţie, cei de la” Deranjamente Cugir” se feresc să dea explicaţii (că doar au birou de presă la Electrica), însă am aflat că există probleme la un cablu electric undeva între firma Star Transmission şi Parcul Industrial Cugir, adică acelaşi loc invocat de conducerea Electrica şi cu 20 de ani în urmă.
Şi atunci, cetăţenii pun îndreptăţiţi întrebarea, dacă preţul şi aşa destul de piperat al kilovatului plătit de consumatori mai reprezintă şi o sursă pentru investiţii în infrastructura RENEL? Sau poate este nevoie de noi majorări de tarife la energia electrică, pentru a se remedia şi deranjamentele de la Cugir? (C.P.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

Nu contează cine votează, contează cine numără voturile

Unirea Ziarul

Publicat

în

Nu contează cine votează, contează cine numără voturile Mare e grădina… alegerilor. Dacă nu luăm în seamă acei lăudătorilor plătiți, ar trebui să lăsăm pentru o dată ulterioară enumerarea efectelor negative sau pozitive ale unei alianțe, mai ales în perioada pre-electorală. Oricum, efectele unor astfel de alianțe pot fi și puțin benefice, de natură să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea