Rămâi conectat

Sport

Campionatul naţional de powerlifting juniori

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Sfârşitul acestei luni strânge la Alba Iulia cei mai valoroşi powerliftieri români ai momentului la nivel de juniori şi junioare, competiţie la care se vor efectua şi controale anti-doping. Sâmbătă, 28 mai şi duminică, 29 mai în sala de sport a Universităţii „1 Decembrie 1918” Alba Iulia (strada Nicolae Iorga), peste 80 de sportivi, provenind de la 10 cluburi sportive din ţară, împărţiţi pe diverse categorii de greutate, 9 la feminin, respectiv 10 la masculin se luptă pentru obţinerea unui titlu de campion naţional (şedinţa tehnică este prevăzută la ora 11.30, iar concursul va debuta la ora 12.30).
Întrecerea din acest an se anunţă a fi, dincolo de nivelul de spectaculozitate, una a confirmărilor şi va aduce în faţa spectatorilor interesaţi de această ramură sportivă poate pentru prima dată câţiva juniori a căror creştere în ultimii trei ani este de necontestat. Federaţia Română de Powerlifting, ce are sediu în Cetatea Marii Uniri îşi propune odată în plus ca la acest sfârşit de săptămână să ducă mai departe promisiunea că deşi contextul general nu e unul favorabil sporturilor de forţă, performanţa e cu atât mai dorită. „Această competiţie organizată de Federaţia Română de Powerlifting şi Consiliul Judeţean Alba, în parteneriat cu Autoritatea Naţională Pentru Sport şi Tineret, Direcţia Judeţeană pentru Sport Alba şi Universitatea «1 Decembrie 1918» Alba Iulia, este concluzia a peste trei ani de muncă mai puţin văzută şi exprimată public căci munca nu are nevoie de marketing, această competiţie este declaraţia a sute de oameni că se poate, chiar se poate”, se arată într-un comunicat de presă al Federaţiei Române de Powerlifting.
Dan HENEGAR


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Viitorul Sântimbru – Inter Unirea 1-1, finala Cupei României, faza județeană

Dan HENEGAR

Publicat

în

Vineri, 14 iunie, de la ora 18.00, pe „Arena Cugir” se dispută finala Cupei României, faza județeană, între Viitorul Sântimbru și Inter Unirea, un ultim act inedit, greu de anticipat la startul competiției „KO”. *1-0, MIN. 26: EPURE deschide scorul cu capul, după un corner executat de Cr. Ivașcu *1-1, MIN. 31: egalitate restabilită, tot […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea