Rămâi conectat

Sport

Campionatul Munților Apuseni: Bistra calificată în semifinale la „masa verde”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Duminică, 17 august 2014, la Sălciua sunt programate meciurile semifinale din cadrul Campionatului Munților Apuseni 2014 – fotbal pe teren redus, pentru zona rurală. Dintre toate echipele care au luat startul în acest an, în Campionatul Munților Apuseni 2014, doar Bistra alinează două formații în semifinalele competiției (juniori și seniori). Celelalte formații care-și vor disputa semifinalele de la Sălciua sunt: Ciuruleasa, Sălciua și Poșaga (la juniori), respectiv Poiana Vadului, Albac și Sohodol (la seniori).

Conform unui comunicat prezentat pe site-ul AJF, Bistra s-a calificat  la „masa verde’

În competiția seniorilor, Bistra – Poiana Vadului este derby-ul semifinalelor din acest an, în timp ce în cealaltă semifinală se înfruntă surpriza Albac (a eliminat la penalty-uri echipa din Lupșa, finalista campionatului din 2013) și Sohodol (campioana ediției precedente).

Formația din Bistra a intrat în semifinalele competiției după ce a câștigat contestația depusă după sfertul de finală cu Bucium (în teren 3-2 pentru Bucium), echipă care a folosit pe Cioară Robert (fără domiciliu în Bucium) și pe Pașca Andrei (legitimat la CS Cuprirom Abrud), deși aveau dreptul prin regulament să folosească doar un singur jucător legitimat, sau cu domiciliul în altă localitate.

Astfel, echipa din Bistra va înfrunta Poiana Vadului, echipă care a eliminat în sferturile de finală echipa din Arieșeni cu scorul de 4-2. În cealaltă semifinală se vor înfrunta surpriza Albac, care a eliminat cu scorul de 6-5, după penalty-urile de departajare, echipa similară din Lupșa (finalista de anul trecut) și Sohodol care a eliminat pe Sălciua cu scorul de 3-2.

La sfertul de finală dintre Sălciua și Sohodol (scor 2-3), echipa din Sălciua a depus contestație pentru folosirea jucătorilor Gligor Sergiu și Gligor Ovidiu (Sohodol), motivând că aceștia sunt jucători legitimați în cadrul FRF/AJF. În urma verificărilor făcute de Comisia de Organizare a CMA s-a constatat faptul că Gligor Ovidiu nu activează ca jucător legitimat la niciun club de fotbal din cadrul FRF/AJF (joacă doar în campionatul de minifotbal organizat în județul Sibiu), în timp ce Gligor Sergiu este legitimat la AS CFR Dej (județul Cluj), cu viză AJF pe anul 2014, dar fără viză medicală aplicată pe carnet în acest an. Din acest motiv, în anul 2014, acesta nu a participat la nici o partidă oficială în competițiile organizate de AJF Cluj.

În competiția juniorilor, vom avea parte de două partide extrem de echilibrate. Ciuruleasa va înfrunta Sălciua, în timp ce Bistra (campioana ultimelor două ediții) va da piept cu Poșaga.

Vezi mai jos programul complet al semifinalelor, care vor avea loc la Sălciua:

ora 16:00: Bistra – Poșaga (juniori)

ora 17:00: Bistra – Poiana Vadului (seniori)

ora 18:00: Ciuruleasa – Sălciua (juniori)

ora 19:00: Albac – Sohodol (seniori)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș

Unirea Ziarul

Publicat

în

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș În zileie de 6 și 7 aprilie 2024, la Medias a avut loc Campionatul National de Copii WUKF, unde au participat 664 sportivi de la 56 cluburi, scrie aiudinfo.ro Câstigătorii aiudeni sunt: – Maier Sara Locul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea