Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Campioana Volei Alba Blaj a aflat programul stagiunii viitoare: debut acasă cu Știința Bacău, derby-urile din tur – în deplasare

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

După cel mai bun an din istoria clubului, Volei Alba Blaj a aflat programul ediției 2019-2020 în Divizia A1, stagiune pe care o abordează din postura de deținătoare a eventului national.

Campionatul următor va avea la start 12 formații, după două sezoane în care numărul participantelor a fost redus, ediția anterioară fiind terminată de numai 8 echipe. Volei Alba Blaj a cucerit al 4-lea titlu și Cupa României, ajungând în a doua finală continentală consecutivă, Cupa CEV.

În continuare cu Darko Zakoc, antrenorul-trofeul, la timonă, Volei Alba Blaj debutează în Sala “Timotei Cipariu”, în prima etapă, programată în luna octombrie, cu Știința Bacău.

Derby-urile cu contracandidatele la trofeu, grupări clasate pe podium în sezonul anterior, se vor disputa în deplasare în prima parte a sezonului, cu CSM Târgoviște (etapa a doua) și CSM București (etapa a 6-a), turul cuprinzând șase jocuri interne și 5 deplasări.

În ediția viitoare au confirmat participarea 12 echipe, sistemul de desfășurare fiind același ca în precedentele trei ediții: prima fază, sezon regulat cu 22 de etape și faza a doua, în care locurile 1-6 și 7-12 vor juca între ele, în sistem tur-retur și în care echipele vor intra cu punctele acumulate la finalul sezonului regulat.

Noutățile la start se numesc CS Medgidia, Rapid București, FC Argeș Pitești și CSM Tg. Mureș, toate nou-promovate. În Cupa României, Volei Alba Blaj este calificată direct în sferturile de finală, unde va juca cu învingătoarea dintre CSU Belor Galați și CSM Târgu Mureș.

Dar iată programul campioanei:

Volei Alba Blaj – Știința Bacău (etapa 1), CSM Târgoviște – Volei Alba Blaj (etapa a 2-a), Volei Alba Blaj – CS “U” NTT Cluj (etapa a 3-a), CSM Târgu Mureș – Volei Alba Blaj (etapa a 4-a), Volei Alba Blaj – CS Medgidia (etapa a 5-a), CSM București – Volei Alba Blaj (etapa a 6-a), Volei Alba Blaj – Rapid București (etapa a 7-a), FC Argeș Pitești – Volei Alba Blaj (etapa a 8-a), Volei Alba Blaj – Dinamo (etapa a 9-a), Volei Alba Blaj – CSM Lugoj (etapa a 10-a) – două meciuri consecutive pe teren propriu, CSU Belor Galați – Volei Alba Blaj (etapa a 11-a).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSO Voluntari, noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena!

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari este noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena, după a 3-a victorie din tot atâtea dueluri în finala Diviziei A1. Dezamăgire pentru „mândria Albei”, care nu a reușit să oprească sărbătoarea formației din Voluntari, care a cucerit laurii în mimimum de partide. Nu a fost nici măcar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea