Rămâi conectat

Sport

Campioana României, Volei Alba Blaj a mai achiziţionat o jucătoare: Adriana Bobi (din Norvegia)

Dan HENEGAR

Publicat

în

Campioana României, Volei Alba Blaj a reuşit un nou transfer, centrul Adriana Bobi, revenită în ţară după ce în ultimele două sezoane a evoluat la Stod Volley, campioana Norvegiei.Adriana Bobi Volei Alba Blaj 3

 Începând de marţi, 15 septembrie, blăjenii care doresc să îşi rezerve locuri la meciurile de volei din sala Timotei Cipariu îşi pot achiziţiona abonamente pentru sezonul 2015/2016. Preţul unui abonament rămâne acelaşi ca în sezonul trecut, respectiv 180 de lei, iar intrarea va continua să fie gratuită la meciurile de volei, oficiale sau amicale, dar, în acest caz, cei care nu deţin legitimaţii nu au garantat un loc în sala de volei.

*Abonamente, din 15 septembrie

Volei Alba Blaj a perfectat un nou transfer pentru sezonul 2015/2016. Campioana României a transferat-o pe centrul Adriana Bobi (foto), care în ultimii doi ani a evoluat la campioana Norvegiei, Stod Volley. În vârstă de 27 de ani, pe care i-a împlinit pe 11 februarie, cu înălţimea de 1,84 metri, Adriana Bobi s-a născut la Buzău, acolo unde a şi început voleiul de performanţă. A fost remarcată de CSU Galaţi, pentru care a evoluat tot la juniori, iar pasul spre seniori l-a făcut la Tomis Constanţa, unde a jucat timp de patru sezoane. Cu echipa constănţeană, antrenată de Darko Zakoc, Adriana Bobi a câştigat titlul de campioană a României şi Cupa României în anul 2011. Noul centru al echipei blăjene s-a transferat apoi în Franţa, la Hainaut Volley, a revenit în România pentru un sezon, 2012/2013, la SCMU Craiova, iar în ultimii doi ani a jucat la echipa norvegiană Stod Volley, cu care a câştigat două titluri naţionale.

Adriana Bobi este a zecea jucătoare transferată de Volei Alba Blaj înaintea sezonului 2015/2016, după ce campioana României le-a mai înregimentat pe Ana Grbac (Croaţia), Carmen Mateaş, Dubravka Duric (Serbia), Ivana Plchotova (Cehia), Anamaria Berdilă, Jovana Vesovic (Serbia), Leticia Boscacci (Argentina/Italia), Silvana Chausheva (Bulgaria) şi Marina Vujovic (Serbia).

Alte şase jucătoare nu vor face prea curând joncţiunea cu lotul echipei, în condiţiile în care vor participa cu echipele naţionale la turneul final al Campionatului European, organizat între 25 septembrie şi 4 octombrie de Belgia şi Olanda – Adina Salaoru, Ioana Nemţanu şi Anamaria Berdilă (România), Silvana Chausheva (Bulgaria) şi Ana Grbac (Croaţia) – precum şi la calificările pentru Jocurile Olimpice de Vară de la Rio, în cazul argentiencei Leticia Boscacci.

Începând de marţi, 15 septembrie, blăjenii care doresc să işi rezerve locuri la meciurile de volei din sala Timotei Cipariu îşi pot achiziţiona abonamente pentru sezonul 2015/2016. Deţinătorii de abonamente din sezonul precedent au posibilitatea să îşi rezerve acelaşi loc, dacă decid să şi le reînnoiască. Preţul unui abonament rămâne acelaşi ca în sezonul trecut, respectiv 180 de lei, iar intrarea va continua să fie gratuită la meciurile de volei, oficiale sau amicale, dar, în acest caz, cei care nu deţin legitimaţii nu au garantat un loc în sala de volei.

Abonamentele pentru sezonul viitor se vor achiziţiona de la Primăria Municipiului Blaj, începand din 15 septembrie, şi vor fi disponibile, în funcţie de solicitări, şi după începerea sezonului oficial, al cărui start este pe 10 octombrie. Persoană de contact pentru abonamente la volei este Melania Mihu.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultat remarcabil: Mihaela Blaga (AC „Mica Romă” Blaj/ CSU Alba Iulia), în premieră campioană națională la senioare, cu PB!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Rezultat excelent: Mihaela Blaga (AC „Mica Romă” Blaj/ CSU Alba Iulia), în premieră campioană națională la senioare, cu PB! Rezultat excelent reușit de Mihaela Blaga, atleta din Blaj legitimată la AC „Mica Romă” Blaj și CSU Alba Iulia devenind în premieră campioană națională la senioare, cu PB (personal best) în proba de 3000 de metri […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea