Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Cultură Educație

Campania „O carte pentru copiii din Transnistria”, un real succes şi în acest an

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Campania, intitulată „O carte pentru copiii din Transnistria”, demarată în 1 decembrie 2010 de către Despărţământul ASTRA „Ioan Neagoe” Stremţ-Teiuş a însemnat colectarea de cărţi de literatură română, care pot fi folosite ca suport de curs în şcolile din Republica Moldova.

Parteneri ai acestei campanii au fost CAR Credit Teiuş cu sucursalele sale din Arieşeni, Abrud, Blaj, Cîmpeni şi Cugir, Biblioteca Judeţeană “Lucian Blaga”, Centrul de Cultură “Augustin Bena”, Primăria comunei Galda de Jos, Primăria oraşului Teiuş, Despărţământul ASTRA Blaj, Fundaţia comunitară Alba, Inspectoratul Şcolar Judeţean Alba, Muzeul Naţional al Unirii din Alba Iulia, Centrul Cultural “Lucian Blaga” Sebeş.

Mii de cărţi donate de oameni generoşi din întreg judeţul nostru au ajuns în şcoli şi biblioteci din Republica Moldova, bucurând iubitorii de carte.

Acum, la împlinirea celor 3 ani de activitate pentru acest proiect, domnul Cristian Florin Bota, transmite un mesaj de recunoştinţă tuturor celor care au particiat la acest proiect: copii şi adulţi care au donat cărţi, instituţiilor partenere, Ziarului Unirea, Informaţia şi Radio Reîntregirea.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Cultură Educație

Cultură Educație

24 aprilie: Începe vernisajul „Materie și Icoană” la Muzeul Municipal „Ioan Raica”. Ateliere de pictare a icoanelor pentru elevi

Bogdan Ilea

Publicat

în

24 aprilie: Începe vernisajul „Materie și Icoană” la Muzeul Municipal „Ioan Raica”. Ateliere de pictare a icoanelor pentru elevi Din data de 24 aprilie până în 15 mai, sebeșenii dornici vor putea participa la vernisajul „Materie și Icoană”, organizat la Muzeul Municipal „Ioan Raica.” Se vor realiza mai multe ateliere pentru învățarea elevilor vechea tehnică […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea