Rămâi conectat

Actualitate

Campania electorală din 2012, în dezbatere la Universitatea ”1 Decembrie 1918” Alba Iulia

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Miercuri 12 decembrie, Departamentul de ştiinţe Sociale din cadrul Universităţii ”1 Decembrie 1918” Alba Iulia organizează începând cu orele 10.00 în Sala Senatului din Palatul Apor, o lansare de carte şi o dezbatere liberă pe tema campaniei electorale din acest an.

Vedeta evenimentului este universitarul şi consultantul politic Marius Ghilezan, care îşi lansează ultima carte – ”Manual de campanie electorală” editia a doua, analiza de caz – campania electorală din 2012, teme şi mesaje electorale.

Invitatul, Marius Ghilezan este lector la Institutul Naţional de Administraţie, membru al asociatiei americane a consultantilor politici, fost consilier al premierilor Radu Vasile, Călin Popescu Tăriceanu, şi al foştilor primari ai capitalei Victor Ciorbea şi Viorel Lis.

A studiat Jurnalistica şi Psihologia. Ca urmare a unui stagiu în America, a publicat primul Manual de campanie electorală din România. A fost coordonator a mai multor campanii electorale. Este autorul volumelor de eseuri: Hoţia la Români şi Impostura – despre snobbism puterea falsului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Prognoza METEO de 1 Mai și de Paște 2024. Când se va încălzi vremea?

Unirea Ziarul

Publicat

în

Prognoza METEO de 1 Mai și de Paște 2024. Când se va încălzi vremea? ANM anunță momentul în care se va încălzi vremea: prognoza detaliată de Paște și 1 Mai 2024 Alina Șerban, meteorolog ANM, a explicat că, începând din acest weekend vremea va intra într-un proces de încălzire, iar temperaturile maxime vor ajunge în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea