Camion încărcat cu material lemnos fără documente de proveniență, oprit de polițiști la Șard

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

La data de 26 iunie a.c., polițiştii Serviciului Ordine Publică – Biroul de Combatere a Delictelor Silvice, împreună cu reprezentanți ai Gărzii Forestiere Județene Alba și specialiști silvici din cadrul Gărzii Forestiere Cluj și Direcției Silvice Alba, au oprit pentru control, pe DN 74A, localitatea Șard, com. Ighiu, jud. Alba, un autocamion condus de un tânăr de 27 de ani din Zlatna.

Cu ocazia inventarierii materialului lemnos, de către specialiști silvici din cadrul Gărzii Forestiere Cluj – Garda Forestieră Județeană Alba și Direcției Silvice Alba, s-a constatat că susnumitul transporta cantitatea de 3,8 mc. lemn rotund de esență salcâm, pentru care nu a putut prezenta documente legale de proveniență și transport.

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

Faţă de bărbat, a fost luată măsura sancţionării contravenţionale, cu amendă în valoare de 10 000 lei, în conformitate cu prevederile art. 19 din Legea 171/2010, privind contravenţiilor silvice, iar întreaga cantitate de material lemnos, 3.8 mc lemn, în valoare totală de 636 lei, a fost confiscată.

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Must de Jidvei