Rămâi conectat

Actualitate

Camelia Dumitrean în dialog cu cetăţenii din Cugir

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Peste 50 de locuitori ai Cugirului s-au adunat la „Casa Cugireană” la o întâlnire cu conducerea organizaţiei democrat-liberalilor la care au fost prezenţi preşedintele Radu Roşian, candidatul de primar Camelia Dumitrean, consilierul judeţean Nicolae Truţa, Aurel Voicu – consilier local, Sorin Moldovan -preşedintele organizaţiei de tineret, alţi membri ai biroului local al PD-L. O reuniune organizată la iniţiativa unor membri şi simpatizanţi ai partidului dar şi a altor cetăţeni care au dorit să aibă un dialog deschis asupra unor probleme ce confruntă comunitatea ţinând seama şi de faptul că membri ai conducerii PD-L sunt şi consilieri locali şi au responsabilităţi legate de viaţă şi activitatea comunităţii. A fost un prilej potrivit ca liderul organizaţiei PD-L dr. ing. Radu Roşian să le vorbească participanţilor despre strategia partidului pentru viitoarele alegeri locale, despre unele proiecte ce vor fi iniţiate cu scopul de a veni în sprijinul cetăţenilor, dar şi despre strategia de acţiune a guvernului condus de premierul Mihai Răzvan Ungureanu. În acelaşi cadru, lui Roşian i-a revenit şi misiunea de a prezenta viitorul candidat la funcţia de primar al oraşului Cugir în persoană d-nei prof. Camelia Dumitrean, un moment aşteptat de altfel de cei care au venit special, după cum am aflat, să o cunoască şi să o asculte pe cea care se va înscrie în lupta pentru postul de prim edil al oraşului Cugir.
Problemele ridicate de participanţi au fost din cele mai diverse, cu referire în special la locurile de muncă, preţurile ridicate la facturile pentru utilităţi cu referire din partea mai multor pensionari la apă potabilă al cărei preţ creşte de la an la an iar pierderile sunt recuperate de la consumatori prin încasări ilegale. Au fost de asemenea evidenţiate probleme privind transportul în comun defectuos, situaţia câinilor vagabonzi, starea spitalului local, atragerea de investiţii, sport şi turism etc.
În intervenţia sa Camelia Dumitrean i-a asigurat pe cei prezenţi că întâlnirea a fost cât se poate de utilă şi că o va ajuta ca împreună cu conducerea locală a partidului să fundamenteze proiectul de administrare a oraşului pe priorităţile şi nevoile cetăţenilor. O strategie pe care doreşte să o prezinte cât mai amplu şi convingător în campania electorală.
După cum a dorit să precizeze liderul PD-L Radu Roşian, aceste întâlniri cu cetăţenii vor continua în perioada următoare încercând cu aceste ocazii să se asculte problemele care îi frământă pe oameni, pentru ca prin acţiuni ferme să se dea curs spre rezolvare propunerilor şi problemelor ridicate de ei. (C.P.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

ADMITERE școli militare 2024: Sute de locuri disponibile pentru învățământul postliceal maiștri militari și subofițeri. Condiții de recrutare și calendar

Ziarul Unirea

Publicat

în

ADMITERE școli militare 2024: Sute de locuri disponibile pentru învățământul postliceal maiștri militari și subofițeri. Condiții de recrutare și calendar Centrul Militar Judeţean Alba, prin Biroul Informare Recrutare, desfășoară activități de recrutare a candidaților pentru admiterea în instituţiile militare de învăţământ postliceal. Citește și: FOTO: Povestea Mariei Cioruță, o femeie din Alba, mama a 4 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea