Rămâi conectat

Actualitate

Călin Potor: Moţiunile simple, atât le-a mai rămas pedeliștilor!

Ziarul Unirea

Publicat

în

„Moţiunea simplă depusă de Opoziţie privind companiile de stat reprezintă continuarea seriei de acuzaţii nefondate începută cu Oltchim, cei de la pdl, cu litere mici, demonstrîndu-şi astfel incompetenta creative. Exerciţiile de imagine ale partidului care şi-a bătut jos de romani nu mai au nici un sorti de izbândă. De fapt, pedeliștii stiu ca toate acţiunile lor sunt sortite eşecului, iar pentru a mai auzi lumea de ei recurg la astfel de moţiuni fara şanse.
Nu are rost sa ma refer la textul moţiunii, o culegere de acuze nefondate, de răstălmăciri şi insinuări penibile. Poate uita cei de la pdl cum au rudicat ei clientele politica la rang de arta politica, si cum s-au servit din banii statului in urma acordării unor salarii la companiile de stat strigătoare la cer. Ca de obicei la noi, la romani, “hotul striga hoţii!”.  De fapt, cum toţi românii stiu bine, pdl este exclusive vinovat de jaful si defrişarea companiilor de stat.
Oricum, eforturile prin care Guvernul USL încearcă să corecteze abuzurile dintr-o perioadă nefastă pentru dezvoltarea economică a României sunt vizibile pentru romani. Noi suntem nevoiţi acum sa reparam ceea ce s-a stricat, dar este evident ca nu poţi remedia într-un an ceea ce s-a stricat in patru… După ce au căpuşat companiile de stat, au protejat băieţii deştepţi şi toate contractele lor păguboase pentru statul român, acum cei de la pdl vin în Parlament pentru a-şi salva imaginea dezastruoasa si perspectivele sumbre.
Cei din pdl au insa o scuza pentru delictul de depunere a unor moţiuni succesive fara absolut nici o perspectiva practica. pdl a devenit al doilea partid din opoziţie si doar astfel de exerciţii se pare ca le mai da şansa de a apărea in presa.
Din fericire, romanii au şansa astăzi de a asista la o guvernare fara aroganta si dispreţ, iar rezultatele acesteia vor fi in curând palpabile pentru fiecare cetăţean.”

Declarație politică, deputat PNL de Alba, Calin Potor


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Ministerul Afacerilor Interne cumpără drone pentru îndeplinirea diferitelor misiuni. Ordonanța, în ședința Guvernului

Ziarul Unirea

Publicat

în

Ministerul Afacerilor Interne cumpără drone pentru îndeplinirea diferitelor misiuni. Ordonanța, în ședința Guvernului În ședința de Guvern din data de 8 decembrie, se află și o ordonanță de urgență privind modalitatea de operare a sistemelor de aeronave fără pilor în cadrul Ministerului Afacerilor Interne, dar și pentru desemnarea Inspectoratului General de Aviație al Ministerului Afacerilor […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Sport

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare