Rămâi conectat

Actualitate

Călin Popescu-Tăriceanu a demisionat din PNL. Cine urmează?

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Fostul preşedinte al PNL, senatorul Călin Popescu-Tăriceanu, a demisionat astăzi din partid.

Tăriceanu declara, încă de marţi seară, după ce Delegația Permanentă a PNL a decis ieșirea de la guvernare și ruperea USL, că se gândeşte la o posibilă demisie.

„Noaptea e un sfetnic bun, o să mă gândesc foarte bine la asta”, spunea aseară Tăriceanu.

Astăzi, înainte să-și anunțe demisia, senatorul a cerut reanalizarea deciziei Delegației Permanente a PNL de a se retrage din USL, solicitare prin care și-a atras criticile mai multor colegi de partid.

Potrivit zvonurilor care au urmat acestei decizii, Călin Popescu-Tăriceanu ar avea susținerea mai multor organizații PNL din teritoriu, existând posibilitatea scindării partidului în următoarele zile.

Legat de această situație, președintele PNL, Crin Antonescu, a spus: Este un moment trist, acela de a vedea un fost preşedinte acţionând împotriva deciziilor partidului său (…) Fac apel la membrii PNL să îl ţină minte pe Călin Popescu Tăriceanu ca omul de la balcon în 1989, ca cel care s-a luptat cu un preşedinte care acţiona abuziv şi nu ca unul singur, care a acţionat împotriva unei decizii a partidului”.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

E și România prima în UE: Cel mai mare decalaj între românii foarte bogați și săracii lipiți pământului

Unirea Ziarul

Publicat

în

E și România prima în UE: Cel mai mare decalaj între românii foarte bogați și săracii lipiți pământului România înregistrează unul dintre cele mai mari decalaje din UE între veniturile mari şi cele mici în rândul populaţiei, potrivit unui Infografic Monitorul Social, un proiect al Fundaţiei Friedrich-Ebert-Stiftung România, care citează date Eurostat din 2022. Conform […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea