Rămâi conectat

Ştirea zilei

Cadrele medicale din prima linie contra COVID-19, rămân fără stimulentul de 2.500 de lei. CCR a decis că bonusul e neconstituțional

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În urma unei decizii luate de Curtea Constituțională a României, cadrele medicale implicate în lupta cu Covid-19 vor rămâne fără stimulentul de risc de 2.500 de lei, .

În aceste condiții e puțin probabil ca profesorii să mai primească un astfel de bonus, deși PSD intenționa să îi răsplătească cu 2.000 de lei pentru efortul de a preda în vreme de pandemie.

Acordarea bonificației pe parcursul stării de alertă a fost considerată neconstituțională de către Curtea Constituțională, la solicitarea Guvernului României.

Medicii au rămas fără bonusul de risc Covid-19 de 500 de euro

„Acordarea stimulentului de 2500 de lei și pentru perioada stării de alertă anulată de Curtea Constituțională, la solicitarea Guvernului României! Așteptăm motivarea pentru detalii!

Până atunci, ne întrebăm ce surprize îi mai așteaptă pe EROII ÎN HALATE ALBE și atragem atenția tuturor factorilor de decizie din această țară că paharul promisiunilor neonorate s-a umplut!”, a transmis Federaţia Sanitas pe pagina de Facebook.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Șoferiță de 21 de ani, din Vidra, prinsă la volan cu permisul suspendat: Polițiștii i-au făcut dosar penal

Ziarul Unirea

Publicat

în

Șoferiță de 21 de ani, din Vidra, prinsă la volan cu permisul suspendat: Polițiștii i-au făcut dosar penal O șoferiță de 21 de ani, din Vidra, a fost prinsă la volan cu permisul suspendat. Polițiștii din Câmpeni i-au făcut dosar penal. Citește și: Tânăr din Abrud, prins de polițiști MORT DE BEAT la volan: Avea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea