Cadrele medicale din prima linie contra COVID-19, rămân fără stimulentul de 2.500 de lei. CCR a decis că bonusul e neconstituțional

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

În urma unei decizii luate de Curtea Constituțională a României, cadrele medicale implicate în lupta cu Covid-19 vor rămâne fără stimulentul de risc de 2.500 de lei, .

În aceste condiții e puțin probabil ca profesorii să mai primească un astfel de bonus, deși PSD intenționa să îi răsplătească cu 2.000 de lei pentru efortul de a preda în vreme de pandemie.

ELIT

Acordarea bonificației pe parcursul stării de alertă a fost considerată neconstituțională de către Curtea Constituțională, la solicitarea Guvernului României.

Medicii au rămas fără bonusul de risc Covid-19 de 500 de euro

„Acordarea stimulentului de 2500 de lei și pentru perioada stării de alertă anulată de Curtea Constituțională, la solicitarea Guvernului României! Așteptăm motivarea pentru detalii!

Până atunci, ne întrebăm ce surprize îi mai așteaptă pe EROII ÎN HALATE ALBE și atragem atenția tuturor factorilor de decizie din această țară că paharul promisiunilor neonorate s-a umplut!”, a transmis Federaţia Sanitas pe pagina de Facebook.

 

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

Alex 27 septembrie 2020 at 12:48

Sa lupte si fara bani.

Comentariile sunt oprite