Rămâi conectat

Curier Județean

Cadrele medicale de la Spitalul Județean Alba amenințate de un pacient beat. Jandarmii l-au imobilizat și l-au amendat

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un bărbat de 41 de ani a fost sancţionat contravenţional de jandarmi deoarece a agresat verbal personalul de serviciu de la Secţia de Urgenţe a  Spitalului Judeţean Alba. Bărbatul locuieşte pe raza comunei Ţânţăreni, judeţul Gorj şi se afla în avansată stare de ebrietate.

Potrivit Jandarmeriei Alba, „incidentul a fost semnalat în jurul orei 18.00, prin apel la 112, de un asistent medical. Acesta a relatat că un bărbat, după ce a primit ajutor medical de specialitate, a devenit recalcitrant, agresând verbal personalul de serviciu.

La spital s-a deplasat de urgenţă un echipaj de jandarmerie, iar la sosirea acestuia bărbatul turbulent tocmai îl trăgea de halat pe asistentul medical care semnalase incidentul la 112, le înjura şi le ameninţa pe celelalte cadre medicale cu acte de violenţă. Mai mult, nu s-a conformat indicaţiilor jandarmilor de a înceta comportamentul violent şi a oferi detalii asupra identităţii sale. În aceste condiţii, a fost imobilizat şi condus cu autospeciala de intervenţie a jandarmeriei la sediul poliţiei. Pe drum însă, bărbatul s-a calmat, a acceptat să coopereze cu forţele de ordine, şi-a recunoscut fapta, a spus că o regretă şi a pus-o pe seama alcoolului consumat.

Identificat ca fiind Marius I. ( 41 de ani), domiciliat pe raza comunei Ţânţăreni, judeţul Gorj, acestuia i-au fost explicate consecinţele legale ale comportamentului pe care l-a avut în incinta spitalului şi a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 1000 de lei.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

VIDEO ”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!” Asociația ”Prietenii lui Azor” au lansat un apel pentru salvarea unui cățel ajuns în adăpostul public din Alba Iulia, care are nevoie urgent de consultații și intervenții chirurgicale. Patrupedul a fost lovit de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea