Cadoul DNA pentru Vasile Blaga – Procurorii l-au reţinut pe ginerele său, Ionuţ Rudeanu

Procurorii DNA au descins joi dimineață la firma de pază a lui Ionuţ Rudeanu, ginerele lui Vasile Blaga.

Lovitura de imagine pentru co-președintele PNL vine chiar în momentul în care partidul sărbătorește 140 de ani de la înființare.

ELIT

Perchezițiile efectuate la firma Axis Corporate Security, care are contracte cu statul, în special cu CNADNR, vizează suspinciuni de evaziune fiscală. Ionuţ Rudeanu este acuzat de DNA că nu plătea taxele la stat, prejudiciul cauzat fiind astfel de 2,5 milioane de lei.

Rudeanu ar fi desfăşurat tranzacţii comerciale fictive cu scopul de a se sustrage de la plata obligaţiilor fiscale. Ginere lui Blaga a încheiat un contract cu Muzeul Dacic prin intermediul primăriei municipiului Hunedoara. În dosar sunt implicate mai multe din București şi Hunedoara.

Mihail David - 2020

UPDATE: După mai multe ore de audieri procurorii DNA l-au reţinut pe Ionuț Rudeanu. Prejudiciul evaluat se ridică la 600.000 de euro. SC Axis Corporate Security SRL, firmă de pază și protecție deținută de către Ionuț Rudeanu și Aurora Mariana Rudeanu, ginerele respectiv cuscra liderului PNL Vasile Blaga, a încheiat în 2013 contracte cu instituții de stat în valoare de câteva milioane de euro. Numai cu CNADNR ar fi semnat opt contracte, dintre care cinci într-o singură zi, în valoare de 2,2 milioane de euro.

Copreşedintele PNL Vasile Blaga a declarat, vineri, despre reţinerea ginerelui său, Ionuţ Rudeanu, că îi pare rău de această situaţie, dar că până la urmă fiecare îşi duce crucea, iar dacă a greşit, va trebui să plătească, relatează Mediafax.

”Nu aş spune că nu îmi pare rău de situaţia în care se află. Înainte de orice..şi eu am suflet. Este tatăl nepotului meu, soţul fiicei mele, dar până la urmă fiecare îşi duce crucea. dacă a greşit, va trebui să plătească. Sper să îşi dovedească nevinovăţia”, a declarat Vasile Blaga.

Bogdan PRESECAN

Email:bogdanpresecan@yahoo.com
Tel: 0734.771.136

12 Comentarii

Așa zis-a Burebista 21 mai 2015 at 11:31

Ginerică a acționat împins de buldog. L-a asigurat Blaga pe ginerică să facă ce vrea că îi asigură el spatele. Sper să colaboreze Ionuț și să-l dea în gât pe socrul său.

marcu dan 21 mai 2015 at 12:52

De cand Vasile Blaga este liberal?

Tic - Tac 21 mai 2015 at 13:23

Bă’ ăştia foştii pedelişti, precum mentorul lor în ale hoţiei, borfăşăriei, golăniei, mârlăniei, mojiciei, bădărăniei, ţopîrlăniei şi vulgaritătii, deci precum Băse, dom’le ăştia toţi “şi-o fac” în familie …
Iată acum şi Blaga, ca să fie în ton cu familia ex-prezidenţială, Blaga şi-a expus şi el pe ginerică la coţcării penale, sigur fiind că aşa cum scapă (deocamdată) tătucu Băse cu familia, tot aşa va scăpa şi dumnealui Blaga ( cu familia) … Dar ca în Art.14 din “legea lui O(h)m : “ Om trăi şi Om vedea” !
Timpul trece, tic – tac !!!

@ tic-tac 21 mai 2015 at 14:19

In familie „si-o fac” toti,din toate partidele, asta-i clasa politica romaneasca plina de corupti,hoti,mincinosi,borfasi si incapabili ca bine zicea tatucu Iliescu….”un capitalism de cumetrie”!

Așa zis-a Burebista 21 mai 2015 at 13:33

marcule ─ mai există PDL? Nu s-au înfrățit cu PNL-ul?

Tic - Tac 21 mai 2015 at 14:13

Stimabile @ Burebista

Deşi nu mi te-ai adresat direct şi pt. că nu ştiu cine-i „marcu” (sper că nu e vorba de acel … marcu cu … arcu’ …!) mă încumet să-ţi răspund eu la întrebarea „ mai există PDL ?”
Din păcate DA, mai există PDL şi ce-i mai trist e că vom scăpa foarte greu de acest microb. Îl vedem şi-l simţim aproape zilnic. Ori de cîte ori bîntuie Băse pe la tv şi îşi exprimă tîmpeniile, nu face decît să scuipe doctrina pe care acest partid PDL (ctitoria lui) o reprezintă.
Băsism-pedelismul este de fapt un flagel care a cuprins chiar şi pe o parte din semenii noştri, ( puţini, e adevat ) fapt de altfel recunoscut chiar cu nonşalanţă dar şi cu naivitate.
Ce urmează ? Om trăi şi om vedea !!!

@ tic-tac 21 mai 2015 at 14:26

Din pacate exista si psd,pnl,unpr,pc,udmr si-s toti…o mizerie!

Base 21 mai 2015 at 15:33

PSD mai exista pentru ca oameni cu mintea voastra inca le acorda votul.

Whiskey 22 mai 2015 at 8:11

Băse, Băse, iar te-ai matrafoxat, borfaşule ! Iar eşti mahmur. De fapt e starea ta normală, iar ai încurcat carcaletele ! Hai, trage o rîgîială ( prezidenţială ! ), ia un purgativ, fă un pîrţ ( băsescian ! ) şi eşti ca nou !

un ardelean 21 mai 2015 at 23:15

@ Base – PSD exista si va exista chiar in ciuda celor ca tine, atata timp cat vor exista oameni care apreciaza ce face acest partid pt ei si pt tara ! Simplu – nu ???

base 22 mai 2015 at 9:25

Un ardelean,doi ardeleni trei(sute) de ardeleni(whiskey) votati in continuare bine si sa traiti la fel de rau.

Whiskey 22 mai 2015 at 11:34

Băse şpriţangiule, dar pe vremea cînd te-am votat pe tine, cum am trăit ? Ce zici am trăit bine ?

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...