Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Curier Județean

”Cadet pentru o zi” – elevi din Alba Iulia au experimentat viața de ”militar”, la Batalionul 136 Geniu „Apulum”

Unirea Ziarul

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

”Cadet pentru o zi” – elevi din Alba Iulia au experimentat viața de ”militar”, la Batalionul 136 Geniu „Apulum”

Cu prilejul aniversării Zilei Forțelor Terestre, la Batalionul 136 Geniu „Apulum” s-a desfășurat ieri, 18 aprilie, proiectul „Cadet pentru o zi”.

Astfel, elevi de clasele a VII-a și a IX-a din municipiul Alba-Iulia au răspuns pozitiv provocării de a participa pentru o zi la activitățile din viața unui militar.

Cadeții au avut o zi plină, experimentând pentru câteva ore, ce înseamnă să fii „militar”. După ce le-a fost prezentată unitatea militară, aceștia au participat la diverse activități, printre care, arborarea drapelului unității și câteva mișcări ale instrucției de front. De asemenea, le-au fost prezentate și categoriile de armament, materialele și echipamentele specifice unui „militar genist”.

Cei interesați să devină militari pe viitor, au vizitat standul biroului informare recrutare și au aflat condițiile pe care trebuie să le îndeplinească și pașii pe care îi vor avea de făcut.

Și tu poți fi ca noi! Țintește sus, fii cel mai bun!

foto: Sg. Coltor George Alexandru


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: Au fost desemnați câștigătorii concursului „Prietenii pompierilor”: Peste 80 de elevi din Alba au participat în evenimentul educativ și sportiv organizat de ISU Alba

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Au fost desemnați câștigătorii concursului „Prietenii pompierilor”: Peste 80 de elevi din Alba au participat în evenimentul educativ și sportiv organizat de ISU Alba Peste 80 de elevi din județul Alba au participat în evenimentul educativ, tehnico-aplicativ și sportiv, denumit „Prietenii pompierilor” care are ca obiective dezvoltarea capacităţilor de înţelegere şi de apreciere a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea