Ca-n filme: A furat o autoutilitară, a provocat un accident și apoi a fugit. Minor de 17 ani din comuna Almașu Mare, reținut de polițiștii din Zlatna

politia Poliţiştii din Zlatna au luat măsura reţinerii, pentru 24 de ore, faţă de un minor de 17 ani din comuna Almaşu Mare, care a furat o autoutilitară pe care a condus-o pe drumurile publice şi cu care a provocat un accident soldat cu pagube materiale.

Potrivit IPJ Alba, la data de 17.10.2016, în jurul orei 06.00, Poliţia oraşului Zlatna a fost sesizată de către un cetăţean din comuna Almaşu Mare, cu privire la faptul că i-a dispărut autoutilitara ce o lăsase parcată în faţa locuinţei.

ELIT

Ulterior, autoutilitara a fost găsită, abandonată şi avariată, pe DJ 705, în apropierea locului denumit „Plai”.

În urma cercetărilor efectuate de poliţişti a fost identificat un minor de 17 ani, din comuna Almașu Mare, ca persoană bănuită de comiterea furtului. Se pare că, în noaptea de 16/17.10.2016, minorul a profitat de faptul că autoutilitara a fost lăsată, de către proprietar, neasigurată şi cu cheile în bord, a sustras-o şi a condus-o pe raza comunei unde a avariat-o, ulterior abandonând-o pe DJ 705, în apropierea locului denumit „Plai”.

Pe numele minorului a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de furt în scop de folosinţă, conducere fără permis şi părăsirea locului accidentului şi a fost luată măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de azi, 18.10.2016 să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...