Rămâi conectat

Actualitate

Buzăul mulţumeşte cetăţenilor din Alba

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

    Miercuri, 15 februarie, la ora 4.00, o delegaţie a membrilor PP-DD ALBA, formată din preşedintele Ion Marincaş, prim-vicepreşedintele Dumitru Manea, secretarul executiv Mugur Horaţiu Bibolar şi Vasile Sorin, preşedinte organizaţia PP-DD Cugir, a plecat din Alba Iulia la Buzău cu două maşini, transportând bunurile donate de cetăţenii judeţului Alba pentru persoanele aflate în dificultate din cauza zăpezilor.
Delegaţia din Alba a ajuns în Buzău în jurul orei 12.30, unde a fost întâmpinată de domnul Eduard Dumitrascu preşedinte al Organizaţiei PP-DD Buzău. Îndrumaţi de acesta, delegaţia PP-DD din Alba a ajuns în satele îngropate sub zăpadă: Poşta Câlnău, Greabănu şi Plevna de Râmnicu Sărat. Membrii delegaţiei din Alba au împărţit bunuri de strictă necesitate celor mai bătuţi de furia naturii. În satele vizitate am găsit persoane locuind în condiţii greu de imaginat: din cauza zăpezii ce atinge şi 6 metri, au fost nevoiţi să locuiască cu găinile în casă, de teamă ca acestea să nu le moară de frig.
„Vreau să mulţumesc tuturor locuitorilor din judeţul Alba care din puţinul lor au donat diferite produse pentru persoanele sinistrate din Buzău. Vă informez stimaţi cetăţeni ai judeţului Alba că s-au strâns aproximativ 9 tone de produse constând în alimente, apă minerală, conserve, îmbrăcăminte şi cereale, toate acestea datorită solidarităţii oamenilor din judeţul Alba şi implicit tuturor preşedinţilor oganizaţiilor PP-DD din comune, oraşe şi municipii ai judeţului. Doresc să mulţumesc domnilor Manea Dumitru şi Vasile Sorin din Cugir care au pus la dispoziţie mijloacele de transport fără de care nu s-ar fi putut efectua transportul în condiţii grele de drum. Mulţumesc de asemenea domnului Dăian Ilie, preşedintele PP-DD Cut, care a donat cantitatea de 1000 kg porumb boabe, doamnei Mariane Szegedi din Gârbova de Sebeş care a donat cantitatea de 500 kg grâu panificaţie şi mai multor persoane anonime din Vinţu de Jos care au donat 500 kg grâu. În mod special doresc să mulţumesc doamnei Nicoleta Medrea, purtătoarea de cuvânt PP-DD Alba şi domnului Dan Măriuţa, voluntar din Alba, care mai bine de 10 ore ne-au ajutat la sortarea şi împachetarea bunurilor iar d-l Măriuţa ne-a însoţit şi la Buzău. Dar eu consider că cei mai solidari au fost locuitorii judeţului Alba cărora le mulţumesc încă o dată”.

Ion MARINCAŞ, preşedintele PP-DD, Organizaţia Judeţeană Alba


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara

Unirea Ziarul

Publicat

în

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara Variațiile termice și climatice devin din ce în ce mai extreme, iar în mai multe regiuni europene pătrund valuri de căldură și valuri de frig polar. Încălzirea globală și efectele meteorologice […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea