Rămâi conectat

Curier Județean

Bursa locurilor de muncă la Alba Iulia – 25 de firme au oferit peste 300 de joburi

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Sute de albaiulieni şi nu numai, aflaţi în căutarea unui loc de muncă,  au luat cu asalt Bursa Generală a Locurilor de Muncă, ce a avut loc vineri la Alba Iulia. Încă de la ora 10.00, de când s-a dat startul bursei, zeci de oameni aşteptau afară. Circa 25 de anagajatori s-au prezentat la această bursă şi au pus la bătaie peste 300 de locuri de muncă.

Cei aflaţi în căutarea unui loc de muncă s-au întâlnit vineri faţă în faţă cu angajatorii. Sute de persoane care vor un job au venit pentru a-şi depune CV-urile la Bursa organizată de Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Alba.

Acţiunea s-a derulat în colaborare cu Asociaţia Intercomunitară de Dezvoltare Alba Iulia şi Centrul de Informare, Consiliere şi Orientare în Carieră din cadrul Universităţii „1 Decembrie 1918”, în Sala de conferinţe situată în Alba Iulia, strada Bucovinei, nr. 6 (Zona Piaţa Centru).

Potrivit AJOFM, la Bursa locurilor de muncă au participat 418 de persoane. Deși, în vederea participării la bursă au fost contactaţi 295 de agenţi economici din județ, din care 7 angajatori de inserţie, doar 25 au venit cu oferte pentru cei aflați în căutarea unui job.

Pentru absolvenţi de studii superioare au fost oferite următoarele job-uri: inspectori asigurări, inginer proiecte, economist, analist programator, inginer planificare, inginer programare CNC, inginer mecanic, inginer masini unelte, economist, manager proiect, inginer productie.

Alte locuri de muncă prezentate la Bursa de la Alba Iulia au fost: consultant de asigurare, agent de asigurare, casier, agent vânzări, referent specialitate financiar contabilitate, lucrător comercial, cameristă, ajutor bucătar, muncitor necalificat, dulgher finisor, zidar, muncitor calificat, zugrav, specialist imbunatatire procese, tehnician mentenanta, operator CNC, primitor distribuitor, lacatus mecanic, electrician intretinere, tehnician asigurarea calitatii, specialist mecanic formare tehnica, electronist intretinere, mecanic intretinere, termist intretinere, desenator tehnic, controlor calitate, expert ştanţare, tehnician normare proiecte, muncitor necalificat în ansamblare si montare piese, reglor masini, operator calitate, şef sectie, şef schimb, specialist achizitii, ansamblator in marochinarie, marochiner, muncitor necalificat in industria textilă, muncitor necalificat, confectioneri articole textile, controlor calitate, maistru, tehnician industrie textilă.

 

Această acţiune are ca scop facilitarea accesului absolvenților la posturile disponibile și interacțiunea directă cu agenții economici. Pot participa și celelate categorii de persoane care nu au loc de muncă sau care doresc schimbarea acestuia.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Update/ Bărbat decedat în localitatea Boz. A căzut pe stradă în timp ce mergea cu bicicleta

Unirea Ziarul

Publicat

în

Update/ Bărbat decedat în localitatea Boz. A căzut pe stradă în timp ce mergea cu bicicleta. A fost solicitată intervenția unui elicopter SMURD Echipajul SMURD din cadrul Secției de pompieri Sebes a fost solicitat să intervină în localitatea Boz pentru acordarea primului ajutor, unui barbat de aproximatic 50 ani, căzut cu bicicleta, inconștient. La sosirea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea