Rămâi conectat

Ştirea zilei

Bugetul orașului Ocna Mureș pentru 2022, DUBLU față de cel din 2019. Primarul Silviu Vințeler: „83,1% merge spre investiții”

URSALEȘ Iulian

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Bugetul orașului Ocna Mureș pentru 2022, DUBLU față de cel din 2019. Primarul Silviu Vințeler: „83,1% merge spre investiții”

Primarul orașului Ocna Mureș, Silviu Vințeler, a vorbit, în cadrul unei emisiuni Radio Unirea FM, despre bugetul orașului pe care acesta îl conduce, cât și despre evoluția sa pe parcursul a mai multor ani.

Așa cum reiese și din statisticile formulate de către edil, orașul său se bucură de o creștere a bugetului pe care îl are la dispoziție, o bună bucată din acesta provenind din fonduri europene.

„Este un buget care promite multe și sper să reușim să îl și executăm. Mare parte a bugetului se bazează pe fonduri europene și, bineînțeles și pe fonduri guvernamentale și fonduri proprii. Am făcut o analiză a bugetelor din 2019 și până astăzi, în 2022. În 2019, am avut un buget de 25 de milioane de lei. În 2022 avem un buget de 58 de milioane de lei. Este deci mai mult decât dublu. Ponderea salariilor în 2019 era 24%, iar în 2022 avem 12,3%.

Acest buget se bazează foarte mult pe investiții, deci majoritatea bugetului, 83,1% din bugetul anului 2022 merge spre investiții, față de 58% cât era în 2019. Pentru mine, unul din indicatorii care ne arată gradul de dezvoltare al unei localități, după părerea mea, sunt cotele defalcate din impozitele pe venit, pe profit și din salarii.

În 2019, am avut 4 milioane de lei, în 2022 avem aproape 9 milioane de lei. Asta înseamnă că ne dezvoltăm, deși și eu mi-aș fi dorit să fie mult mai mare dezvoltarea. S-au creat foarte multe locuri de muncă, deocamdată nu sunt suficiente, lucrăm la această parte a administrației publice locale.”, a declarat primarul orașului Ocna Mureș, Silviu Vințeler.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România Recent, la Centrul de Afaceri, Transfer Tehnologic și Incubator de Afaceri – CATTIA Brașov, a avut loc ședința Adunării Generale a Asociației Parcurilor Industriale, Tehnologice, Științifice și a Incubatoarelor de Afaceri din România – APITSIAR. Pe agenda de lucru a reuniunii s-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea