Bugetul municipiului Alba Iulia – în dezbatere publică

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Primăria municipiului Alba Iulia, în conformitate cu prevederile art.6, din Legea nr.52/2003, privind transparenţa decizională în administraţia publică, invită cetăţenii să participe la dezbaterea publică organizată pe marginea proiectului de buget local din acest an. Acesta va fi supus dezbaterii publice vineri, 4 februarie 2011, de la orele 11.00, în sala de şedinţe din cadrul Primăriei Alba Iulia, Calea Moţilor nr 5A. În afara analizei în plen, orice albaiulian poate să facă propuneri pe marginea obiectivelor din buget. Participarea la dezbaterea publică este deschisă tuturor locuitorilor interesaţi. (N.L.)

Pro România - Misiunea ieșirii din criză

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

2 Comentarii

Nelu 3 februarie 2011 at 9:33

Ce inseamna „tuturor locuitorilor interesati”? Cumva pensionari, someri si elevi (ca-s in vacanta)? Cine ar mai putea participa vineri la ora 11 la asa zisa dezbatere?

alexandru 3 februarie 2011 at 9:45

puteau sa-l puna macar pe siteul primariei daca tot e public.. halal transparenta…au postat un comincat.. sa trecem pe la primarie daca vrem sa-l vedem…sincer eu as vrea un capitol distinct in buget: fonduri pentru colectarea selectiva a deseurilor,crearea de spatii verzi etc.m-ar interesa si cheltuielile cu aparatul propriu al primariei defalcate binenteles.asta la o prima analiza.dar raman cu dorina.

Comentariile sunt oprite