Bugetarii au început să-și vândă voucherele de vacanță pe OLX și alte site-uri. Statul anunță amenzi pentru tranzacția ilegală

Bugetarii care au primit vouchere de vacanță au început deja să le pună în vânzare pe OLX sau alte site-uri de anunțuri, deși tranzacția este ilegală.

Într-o conferinţă de presă, ministerul Turismului a anunţat că aceste practici nu vor rămâne nesancţionate. Amenzile pentru hotelierii care acceptă vouchere ale căror nume nu coincid cu cele ale clienţilor se pot ridica la suma de 27.000 de lei.

Potrivit legislației în vigoare, “Se interzice beneficiarului comercializarea voucherelor de vacanţă în schimbul unor sume de bani şi/sau al altor bunuri şi/sau servicii, nerespectarea de către beneficiar a acestei dispoziţii constituind contravenţie şi sancţionându-se cu amendă”.

sursa: capital.ro

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

2 Comentarii

m 10 mai 2018 at 8:02

Și bugetarii sunt prosti să spună că le-au vândut. Vor fi foarte darnici cu “prietenii” și le vor da pe gratis. Daca tot vroiau să facă ceva in sensul asta guvernanții la fel de darnici cu vieții bugetari trebuiau să prevadă că nu se decontează in cazul in care nu exista identitate între turist și persoana trecută pe voucher.

Cetatean 10 mai 2018 at 13:52

La privat nu primești asa ceva, adică voucher de vacanta. Daca aș aș primi nu l as vinde

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...