Rămâi conectat

Politică Administrație

„Bucuria darului” – acțiuni ale doamnelor liberale în sprijinul copiilor

Bogdan Presecan

Publicat

în

În preajma sărbătorilor de iarnă doamnele liberale organizează, sub genericul „Bucuria darului”, diverse acțiuni de caritate în sprijinul copiilor, ne-au transmis cele două co-președinte ale Organizatiei Femeilor Liberale Alba, și inițiatoare ale acestor evenimente, Rodica Andronescu și Elena Ignat (FOTO).

Potrivit unui comunicat remis presei de PNL Alba, “în parteneriat cu Asociația GISAS Sebeș, la sfârșitul acestei săptămâni,   la Alba Mall, doamnele liberale, au susținut elevii Școlii Gimnaziale „Ion Agârbiceanu” din Alba Iulia, în promovarea unor produse  confecționate de ei (handmade) în cadrul unei expoziții cu vânzare. Produsele realizate de copii (podoabe, ornamente și felicitări de Crăciun), au fost confectionate pentru strângerea de fonduri necesare înființării unor ludoteci în mediul rural în cadrul unui proiect educațional al Asociației GISAS. Cu banii strânși, copiii vor cumpăra jocuri, cărți, jucării și alte materiale necesare funcționării acestor ludoteci. „Prin această acțiune am dorit sa încurajăm elevii pentru implicarea în astfel de evenimente, prin care, valorificându-și munca  lor, pot și ei să fie solidari cu alți copii  aflați în situații dificile” a declarat Elena Ignat, copreședinte OFL Alba.

De asemenea, marți 16 decembrie a.c., tot în cadrul campaniei „Bucuria darului”,  doamnele liberale, vor organiza o seară de colinde, ocazie cu care vor strânge fonduri pentru o familie din Alba Iulia. „Este un caz care ne-a impresionat, iar, ca mame, nu putem rămâne indiferente la greutățile acestei familii. Încercăm să aducem  un strop de speranță tatălui și zâmbetul și bucuria celor cinci copii ai săi de care, singur, se îngrijește cu atâta dăruire și dragoste”, a mai spus Elena Ignat.

Un alt eveniment se va desfășura miercuri, 17 decembrie a.c.,  în parteneriat cu Teatrul „Prichindel” din Alba Iulia.”

 „Este vorba de un eveniment tradițional,  cunoscut sub genericul «Și nu uita, de sărbători, române să fii bun!». Anul acesta evenimentul va fi la a șaptea ediție. Peste 200 de copii proveniți din familii dezavantajate și așezăminte de protecția copilului se vor bucura de întâlnirea cu actorii, vor participa la spectacol, vor cânta și se vor întâlni cu Moș Crăciun, care le va oferi daruri”, a declarant Rodica Andronescu, copreședinte OFL Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comuna Ciuruleasa va avea 16 containere pentru colectarea deșeurilor: Licitația pentru un centru de colectare prin aport voluntar, lansată în SEAP

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comuna Ciuruleasa va avea 16 containere pentru colectarea deșeurilor: Licitația pentru un centru de colectare prin aport voluntar, lansată în SEAP Comuna Ciuruleasa a lansat licitația pentru centrul de colectare a deșeurilor prin aport voluntar. Proiectul, de peste 2 milioane de lei, cuprinde 16 containere pentru colectarea deșeurilor provenite de la gospodării sau instituții. Construcția […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea