Rămâi conectat

Economie

București Băneasa Aurel Vlaicu – în sfârșit deschis (P)

Andreea Ștefan

Publicat

în

Zbor și cazare într-un singur loc, cele mai avantajoase oferte și un nou loc din care puteți porni spre destinația de vis – toate acestea vă stau la dispoziție chiar în acest moment, astfel că nu vă rămâne decât să începeți planificarea călătoriei de vis. Și pentru că București Băneasa Aurel Vlaicu s-a deschis, în sfârșit, este momentul să începeți să împachetați, însă în același timp nu uitați să aruncați o privire pe site-ul eSky pentru a beneficia de cele mai bune oferte și sfaturi de călătorie. Mai jos veți regăsi și câteva dintre avantajele pe care vi le oferă eSky, precum și câteva sfaturi de călătorie utile.

Servicii complete pentru o călătorie fără griji

Pentru a beneficia de cel mai bun și plăcut city break, puteți achiziționa servicii suplimentare la cele mai avantajoase prețuri. De la asigurările de călătorie, la asigurările în caz de anulare, cazare, închirierea unei mașini sau bilete de intrare la diverse atracții turistice, oricare dintre acestea poate fi asigurat în avans prin intermediul site-ului eSky.ro.

Confortul în timpul călătoriei este unul complet, asigurat de toate facilitățile pe care vi le pune la dispoziție eSky. Pe lângă acesta, veți putea face economii de timp prin cele mai avantajoase zboruri pe care le puteți găsi disponibile doar pe site-ul nostru. Iar pentru un plus de siguranță, puteți beneficia și de opțiunea de anulare gratuită sau de asigurarea în caz de apariție a unor riscuri de anulare a călătoriei.

Informații și oferte complete într-un singur loc

În permanență veți fi la curent cu toate informațiile despre călătoria pe care ați rezervat-o prin intermediul site-ului eSky. De asemenea, veți fi la curent și cu detaliile legate de asigurările de călătorie, respectiv de unitățile medicale pe care le aveți la dispoziție în cazul în care apar incidente nedorite. Toate acestea vă sunt la dispoziție în permanență în contul de utilizator.

Datorită flexibilității datelor sau locurilor de zbor beneficiați, în plus, de numeroase opțiuni de călătorie. Pe lângă aceste facilități, aveți acces și la informațiile privind documentele necesare pentru călătorie, precum și reglementările în ceea ce privește vizele pe care probabil este nevoie să le obțineți în anumite situații.

Asigurare pentru orice risc

În cazul în care călătoria pe care o planificați nu este întru totul sigură, puteți opta pentru asigurarea All Risk – o asigurare care vă protejează în cazul în care este nevoie să anulați vacanța planificată fără a pierde banii cheltuiți pe bilet. Această asigurare vă protejează până în ultimul moment dinainte de data plecării, iar rambursarea pe care o puteți primi înapoi este de până la 90% din costul biletului, astfel că riscul de a pierde banii în mod inutil scade considerabil. Oricare ar fi destinația de vacanță – un safari, o țară exotică sau orice destinație de peste mări și țări, puteți achiziționa biletele de avion de pe https://www.esky.ro/bilete-de-avion/ci/buh/0/0/bucuresti, dar și o asigurare de călătorie pentru astfel de riscuri.

Metode de plată pentru orice preferințe

În ceea ce privește metodele de plată, aveți șansa de a alege oricare dintre metodele care vă sunt pe plac. Vă puteți achita călătoria prin diverse opțiuni de plată convenabile, fiind posibile inclusiv plata în rate sau amânarea plății. Chiar dacă metodele de plată variază de la o companie aeriană la alta, motorul de căutare unic vă oferă șansa de a accesa opțiunile de plată diferite pentru orice ofertă de pe site, oricărei companii aeriene ar aparține.

Mai mult decât atât, veți beneficia de unele dintre cele mai rezonabile prețuri, de asigurare la un preț rezonabil și cu acoperire largă, dar și de șansa de a achiziționa în avans bilete pentru diverse atracții turistice din întreaga lume. În acest fel, puteți evita cozile de la casele de bilete și vă puteți planifica zilele de concediu în detaliu, fără a avea grijile inutile ale timpului pierdut în aglomerațiile urbane.

De asemenea, în secțiunea „Atracții” veți regăsi cele mai utile informații legate de excursiile locale pe care le puteți face și de atracțiile pe care le puteți rezerva comod și siguranță, chiar înainte de a porni la drum.

Ce vă rămâne de făcut în acest moment este să beneficiați de cele mai atractive oferte și să rezervați călătoria mult visată, având șansa de a pleca acum și din București Băneasa Aurel Vlaicu.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Economie

Economie

De ce devine egld alegerea criptoentuziaștilor: avantaje și tendințe (P)

Andreea Ștefan

Publicat

în

Lumea criptomonedelor este una extrem de complexă și nu mulți o înțeleg. Aceia care i-au descoperit, însă, tainele devin tot mai interesați de EGLD și rețeaua Elrond. Din ce în ce mai atractivă pentru investitori și pentru aceia pasionați de tehnologie, această monedă digitală a devenit cunoscută pentru inovația și pentru performanțele solide pe care […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea