Rămâi conectat

Curier Județean

„Buchet” de infracțiuni pentru un tânăr de 28 de ani. Acesta va fi prezentat procurorilor, în cursul zilei de azi

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Polițiștii din Cetatea de Baltă au luat măsura reținerii, la data de 24 iulie 2019, pentru o perioadă de 24 de ore, a unui tânăr de 28 de ani, din localitatea Iclod. Acesta este cercetat pentru lovire sau alte violențe, violare de domiciliu, conducere fără permis și conducerea unui vehicul neînmatriculat.

Se pare că, în seara zilei de 20 iulie 2019, s-a deplasat cu un autoturism la domiciliul un tânăr de 23 de ani, din localitatea Pănade, unde ar fi pătruns fără drept în curtea acestuia și l-a agresat fizic, după care a ieșit din curte, a urcat la volanul autoturismului și a plecat.

În urma verificărilor efectuate de polițiști, a rezultat faptul că tânărul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, iar autoturismul respectiv a fost radiat din circulație.

Urmează ca, în cursul zilei de azi, 25 iulie 2019, reținutul să fie prezentat procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, pentru dispunerea măsurilor legale.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: Accident în Alba Iulia: Două mașini s-au tamponat pe strada Tudor Vladimirescu

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Accident în Alba Iulia: Două mașini s-au tamponat pe strada Tudor Vladimirescu Un accident s-a produs în 20 aprilie, în jurul orei 14:00, în Alba Iulia, pe strada Tudor Vladimirescu. Din fericire, persoanele implicate nu au fost rănite. Detașamentul de pompieri Alba Iulia intervine pentru asigurarea măsurilor specifice, cu două autospeciale, la un accident […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea