Braconaj pe râul Târnava, la Crăciunelu de Jos: Patru pescari fără permis sancționați de polițiști

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

La data de 5 martie a.c., între orele 10.00 – 13.00, poliţiştii Postului de Poliţie Crăciunelu de Jos au organizat o acţiune de verificare a modului în cere sunt respectate prevederile legale privind pescuitul, pe râul Târnava.

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

Cu ocazia acestei acţiuni, poliţiştii au verificat 13 pescari, faţă de 4 dintre aceştia fiind luată măsura sancţionării contravenţionale, pentru lipsa permiselor de pescuit.

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Aţi doi pescari au fost sancţionaţi contravenţional pentru alte abateri de la normele prevăzute de OUG 23/2008 privind pescuitul şi acvacultura.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

3 Comentarii

Adysan 6 martie 2018 at 17:57

Cum draqu sa fi amendat pentru ca pescuiesti pe ape neconcesionate, pai pescuitul recreativ este GRATUIT sau NU?
Acea bucata de carton imi da dreptul sa pescuiesc si daca nu il am nu am dreptul sa pescuiesc? Ori este gratuit ori nu

un pescar 6 martie 2018 at 19:44

Nu este gratuit. De unde dreaq ai scos-o ca nu e concesionata ? Toate apele din judet sunt concesionate de ajvps alba. Vrei sa pescuiesti , platesti. Sau stai DREAQ ACASA , NU MAI COMENTRA CA O BABA…

Mihai 7 martie 2018 at 20:23

Mai fratilor lasati mai oameni sa pescuiasca si nu vedeti ca este saracie in romania asta. Mai dati si voi amenzi ca vrea omu sa prinda si el un peste sa vanda sa- si cumpere si ei o paine la copi prindeti naibi infractori care fura atatia bani nu niste amarati de pescari. Asa ca lasati dracu vrajeala ca nu mai suntem pe vremea lu ceasca. Va salut

Comentariile sunt oprite