Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Politică Administrație

Bombă la Câmpeni: S-a retras Călin Andreș, vine Călin Bodea

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Bombă la Câmpeni: S-a retras Călin Andreș, vine Călin Bodea

Fostul primar al orașului Câmpeni, Călin Andreș, care ar fi trebuit să fie candidatul PSD la Primăria Câmpeni, s-a retras. El nu va mai candida din cauza unor motive persoanele.

Contactat telefonic de Ziarul Unirea, Călin Andreș a confirmat faptul că s-a retras din motive personale și dorește să aibă liniște o perioadă, atât el cât și familia.

Potrivit unor surse ziarulunirea.ro, Călin Andreș ar fi avut pregătite inclusiv bannerele pentru campanie.

Persoane din conducerea PSD Alba au declarat pentru ziarulunirea.ro că nu era încă nominalizat Călin Andreș pentru o candidatură la primărie, ci exista o cursă internă între Andreș și Bodea. În urma retragerii lui Călin Andreș, PSD îl va susține pe președintele organizației locale, Călin Bodea, în cursa pentru primăria Câmpeni.

Călin Andreș este fostul primar al orașului Câmpeni, care a avut 4 mandate și a pierdut în urmă cu 4 ani alegerile în fața lui Cristian Pașca.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Drumul comunal DC 195 Bucerdea Vinoasă, din comuna Ighiu, urmează să fie reabilitat: Licitația de peste 2,5 milioane de lei, lansată pe SEAP

Bogdan Ilea

Publicat

în

Drumul comunal DC 195 Bucerdea Vinoasă, din comuna Ighiu, urmează să fie reabilitat: Licitația de peste 2,5 milioane de lei, lansată pe SEAP Primăria comunei Ighiu a publicat pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice, proiectul numit „Reabilitare drum comunal DC 195 Bucerdea Vinoasa, comuna Ighiu, judetul Alba,” prin care se dorește reabilitarea drumului comunal DC […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea