Rămâi conectat

Societate

Bogdan Dobrescu nu vrea să piardă şansa unică de a participa la Balul Bobocilor: „Vreau să profit de ea la maxim, să mă distrez şi să îmi fac mai mulţi prieteni”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Balul bobocilor Liceul Sportiv42Bogdan Dobrescu este elev în clasa a IX-a la Liceul cu Program Sportiv din Alba Iulia şi participă la Balul Bobocilor. A ales să se înscrie în concurs deoarece nu vrea să piardă această şansă unică în viaţă. „Nu toţi au ocazia asta, deci vreau să profit de ea la maxim, să mă distrez şi să îmi fac mai mulţi prieteni”, spune tânărul.

În timpul liber îi place să joace handbal, un sport pe care vrea să-l continue şi pe viitor. Îi plac de asemenea plimbările cu prietenii, dar ţi să asculte muzică.

Idolul lui  în viaţă este Luc Abalo, iar citatul care mă reprezintă este „Dacă respecţi toate regulile, pierzi toată distracţia!”.

Dacă vă place Bogdan Dobrescu şi doriţi ca el să câştige titlul de Mister Ziarul Unirea, daţi LIKE acestui articol. Mister Boboc ziarul Unirea va primi un premiu surpriză la finalul concursului!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Societate

Opinii - Comentarii

Nu contează cine votează, contează cine numără voturile

Unirea Ziarul

Publicat

în

Nu contează cine votează, contează cine numără voturile Mare e grădina… alegerilor. Dacă nu luăm în seamă acei lăudătorilor plătiți, ar trebui să lăsăm pentru o dată ulterioară enumerarea efectelor negative sau pozitive ale unei alianțe, mai ales în perioada pre-electorală. Oricum, efectele unor astfel de alianțe pot fi și puțin benefice, de natură să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea