Rămâi conectat

Sport

Bogdan Borza (România) calificat la faza finală a CE Under 16

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Echipa de tenis masculin Under 16 a României (cu cugireanul Bogdan Borza în efectiv) a participat zilele trecute la Zona A de calificare, de la (Minsk, Belarus), din care au mai făcut parte formaţiile Belarusului, Bulgariei, Danemarcei, Estoniei, Germaniei şi Spaniei. După 3-0 cu Bulgaria şi apoi şi cu Belarus, echipa de băieţi Under 16 a României, formată din Alexandru Bogdan Borza, Nicolae Frunză, Andrei Crapcenco şi Patrick Ciorcilă (căpitan – Ionuţ Sturzu), a pierdut cu acelaşi scor finala cu echipa Poloniei. Menţionăm că România (1) şi Polonia (2) au fost principalii capi de serie, ambele teamuri s-au calificat însă la Faza finală a Campionatelor Europene de iarnă de tenis pe echipe (Winter Cups by HEAD), din 17-19 februarie, de la Ronchin (Franţa).
Legitimat la CSO Cugir, Alexandru Bogdan Borza a jucat în Belarus 4 întâlniri (două la dublu) dintre care a pierdut una singură, după cum urmează: lBulgaria: la simplu cu Lubomir Lestanski, scor 6-4, 6-4; la dublu, Bogdan Borza/ Andrei Crapcenco – Lubomir Lestanski/ Gabriel Donev 6-4, 7-5; lBelarus: cu Artur Dubinski, scor 7-5, 7-5; lPolonia: dublul Bogdan Borza/ Nicolae Frunză învins de perechea Kamil Majchrzak/ Jan Zielinski, cu 6-7(5), 3-6. Desemnat cel mai bun sportiv al judeţului Alba în anul 2011, talentatul sportiv cugirean va împlini 15 ani în 5 aprilie şi se anunţă un demn urmaş al lui Ilie Năstase. (H.D.M.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș

Unirea Ziarul

Publicat

în

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș În zileie de 6 și 7 aprilie 2024, la Medias a avut loc Campionatul National de Copii WUKF, unde au participat 664 sportivi de la 56 cluburi, scrie aiudinfo.ro Câstigătorii aiudeni sunt: – Maier Sara Locul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea