Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Blocarea parcării de la Kronospan, Sebeș – obiectul unui dosar de cercetare penală

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Blocarea parcării de la Kronospan este obiectul unui dosar de cercetare penală. Polițiștii din Sebeș, împreună cu procurorii, anchetează împrejurările în care, duminică, 15 februarie, în zona porții de acces au fost comasate mai multe utilaje și camioane.

Protest-Sebes-15-februarie-4Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Alba, ”Poliţia Municipiului Sebeş a deschis un dosar de cercetare penală pentru fapta prevăzută la art.339 din Noul Cod Penal. Ancheta se desfășoară sub supravegherea procurorilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sebeş”.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Reamintim că, duminică, la Sebeș a avut loc cel de-al șaselea marş de protest împotriva poluării şi a construirii unei noi fabrici de formaldehidă. Ajunși la parcarea din fața companiei Kronospan – locul în care se termina de obicei marșul, protestatarii au constatat că este blocat cu camioane și utilaje.

Fiind vorba despre o infracțiune (Blocarea domeniului public și împiedicarea sau îngreunarea circulaţiei), polițiștii au demarat cercetările pentru a stabili cine este proprietarul mașinilor și cine sunt conducătorii auto.

CITEȘTE ȘI: Al șaselea marş de protest la Sebeș împotriva poluării. Parcarea Kronospan, blocată de camioane


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Rezultate remarcabile ale olimpicilor geografi din Alba: Trei elevi au susținut proba de baraj în vederea calificării pentru etapa internațională. Ce alte premii au obținut

Ziarul Unirea

Publicat

în

Rezultate remarcabile ale olimpicilor geografi din Alba: Trei elevi au susținut proba de baraj în vederea calificării pentru etapa internațională. Ce alte premii au obținut Rezultate remarcabile ale olimpicilor geografi din Alba, la faza națională. Trei elevi au susținut proba de baraj în vederea calificării pentru etapa internațională. Ce alte premii au obținut Citește și: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea