Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Sport

Blăjeni clasaţi pe podium la Crosul „Gabriela Szabo”

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Peste 800 de copii şi adulţi din toată ţara s-au aliniat sâmbătă la startul openului de atletism „Gabriela Szabo”, din Bistriţa, pe o vreme ploioasă şi cu un vânt nu tocmai prielnic. Crosul tradiţional, ajuns la ediţia a şasea, a devenit, din acest an, unul internaţional cu participarea a opt atleţi din oraşul polonez Zielona Gora, localitate înfrăţită cu Bistriţa, iar la finele întrecerii, 36 de atleţi au fost răsplătiţi de organizatori. Premiile au constat atât în diplome, medalii, plachete şi cupe, cât şi în bani, valoarea totală a premiilor fiind de 34.000 lei (locul 1 – 1000 lei, locul 2 – 600 lei, locul 3 – 400 lei). Toţi participanţii au primit câte o şepcuţă personalizată şi câte o diplomă de participare. La competiţia atletică au concurat şi trei sportivi de la AC „Mica Romă” (antrenor Cristina Man), aceştia realizând clasări pe podium, după cum urmează, în cadrul secţiunii rezervate copiilor legitimaţi: lAnca Bunea (dublă legitimare cu CSŞ Mediaş Blaj) – locul întâi la juniori 2 (pe distanţa de 4 kilometri) şi poziţia secundă în clasamentul general la feminin; lAlin Oancea – locul doi la juniori 3; lAdrian Dordea – locul 3 la juniori 2. (H.D.M.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Avântul Reghin – CSM Unirea Alba Iulia 3-1 (0-0), în penultima rundă din play-out | „Alb-negrii”, la primul eșec din 2024!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Deja campioană a play-out-ului, CSM Unirea Alba Iulia a pierdut primul meci din 2024, 1-3 (0-0), în deplasare cu Avântul Reghin, în penultimul meci al sezonului. Albaiulienii au deschis scorul, dar Avântul a întors rezultatul și a câștigat, toate golurile fiind marcate în ultima jumătate de oră, de jucători intrați în actul secund. În „orașul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea